50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 6-a

Aici, aici, aici, aici si aici am vorbit despre o parte din cele 50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 6-a vine in completarea acelei liste. Sa vedem, asadar, despre ce este vorba in continuare.

teilor.ro

50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 6-a

38. Nu tii cont de cheltuielile mici care se aduna. Da, pot sa apara si cheltuieli neasteptate. Nu ai ce face in privinta asta. Insa sunt si detalii la care trebuie sa te gandesti bine inainte pentru a nu te trezi mai tarziu fara economii. Pune totul pe lista, pana la cel mai mic detaliu.

39. Inviti si alte persoane pe ultima suta de metri. Odata ce ai finalizat lista cu invitati si chiar ai trimis invitatiile, nu te mai poti razgandi. Nu poti anunta unele persoane cu cateva zile inainte de nunta ca ar putea veni la eveniment. Daca unii invitati te anunta in ultima clipa ca nu mai ajung, nu este corect sa chemi pe altcineva pentru a umple locurile libere.

40. Nu le puneti limite parintilor. Da, sunt parintii vostri, poate chiar va vor ajuta financiar cu organizarea nuntii, insa limitele sunt mai mult decat necesare.

teilor.ro

greseli pe care miresele le fac (11)

greseli pe care miresele le fac (11)

41. Nu tii cont de locatie cand alegi decorul. Nu arunca banii pe lucruri ce nu sunt necesare. Este posibil ca localul ales sa va puna la dispozitie decoruri foarte furmoase, incluse in pretul asupra caruia ati batut deja palma.

42. Nu iti mai place verigheta. Poate inainte de nunta relizezi ca verigheta aleasa nu te mai atrage. Linisteste-te. E posibil ca emotiile sa fie de vina. Nu uita ca ai ales-o pe aceea cu un motiv.

43. Aveti numai cateva bauturi de oferit invitatilor. Sigur ca nu trebuie sa fie cateva zeci, insa e bine sa existe totusi un pic de diversitate.

44. Exagerezi cu bronzul. Da, vei arata super daca vei fi un pic bronzata. Tu stii cel mai bine cum vrei sa arati si cum te simti ok in pielea ta. Dar un bronz exagerat nu este solutia, asa ca ai mare grija in aceasta privinta.

teilor.ro

45. Iti ignori sprancenele. Inainte de nunta ar fi bine daca ai merge la un profesionist care sa se ocupe de sprancenele tale. Este o zi speciala si vei arata splendid din capa pana in picioare. Dar pentru asta trebuie sa ai grija pe mana cui te lasi.

46. Oricine poate tine un discurs. Este bine pe de o parte, dar pe de alta nu este prea grozav. Gandeste-te la unchiul care are obiceiul de a bea mai mult alcool decat este necesar si incepe sa vorbeasca ce nu trebuie.

47. Iti ignori rudele si/sau prietenii. Da, este o zi speciala pentru tine, dar si pentru ei este. Nu uita ca si-au facut timp pentru voi, ca au cheltuit ceva bani. Nu ii ignora, chiar daca ai multe de facut.

48. Incerci prea mult. Chiar daca nu totul este perfect, nu inseamna ca trebuie sa incerci prea mult. Relaxeaza-te. Nimic nu este perfect. Plus ca invitatii nu vor tine cont de faptul ca ti s-a desprins un fir de par din coc. Isi vor aminti cum s-au distrat, cat de feriiciti ati fost, muzica buna, mancarea delicioasa.

teilor.ro

49. Uiti de volumul muzicii. Nu trebuie sa fie atat de incet incat sa se auda invitatii vorbind intre ei. Dar nici prea tare incat sa nu se mai auda gandind.

50. Uiti sa te distrezi. Este nunta ta, a vostra, asa ca ce mai astepti? Distreaza-te! Bucura-te!

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment