50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 5-a

Aici, aici, aici si aici am inceput lista cu cele 50 de greseli pe care miresele le fac. Vom continua si in articolul acesta sa punctam si alte greseli pe care miresele le fac. Incearca sa le eviti pentru ca ziua aceea sa fie una reusita si pentru tine, si pentru mire, dar si pentru toti cei implicati in eveniment. Asadar, sa vedem despre ce este vorba in continuare. In primele articole am vazut primele 30 de greseli din lista, acum ne vom opri asupra celorlalte.

teilor.ro

50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 5-a

31. Il aglomereaza pe fotograf. Da, vei avea o lista cu poze pe care vei dori sa le faca. Insa, daca ii vei cere sa faca prea multe, atunci este posibil sa nu mai aiba timp pentru momentele acelea unice, spontane, pe care sa le surprinda. Si la final, cand vei vedea albumul de nunta, vei realiza ca lipseste acel ceva.

32. Fac totul prea complicat pentru invitati. Sigur ca este bine ca in invitatie sa fie trecute adresele locurilor in care trebuie sa ajunga invitatii. Poate ajuta si o harta. Insa ai grija sa nu faci totul prea complicat pentru invitatii din oras, care stiu unde sa ajunga si cum. Mai bine ar fi ca indicatiile sa fie trimise separat si numai celor care chiar au nevoie de ele.

33. Vor sa faca ele cat mai multe lucruri. Poate iti doresti sa mai faci ceva economii si astfel sa te ocupi tu de aranjamentele florale. Sau poate o rogi pe verisoara ta, cu multi urmaritori pe Instagram, sa faca poze la nunta. Insa, gandeste-te mai bine inainte de a lua o decizie sau alta. Este posibil ca acea verisoara sa nu surprinda ca un profesionist toate momentele frumoase din timpul nuntii. De asemenea, poate tie nu iti va permite timpul sa te ocupi de atat de multe lucruri, ori iti vei da seama ca este mai greu decat ai crezut si nu prea te descurci.

teilor.ro

34. Nu poti renunta la lucrurile marunte. Da, trebuie sa fii atenta la orice detaliu, insa asta nu insemana ca trebuie sa te stresezi chiar pentru orice. Nu uita sa fii fericita, multumita, sa te bucuri de moment, de eveniment. Asta este cel mai important. Chiar daca vor fi lucruri ce iti vor scapa, nu este sfarsitul lumii.

greseli pe care miresele le fac

greseli pe care miresele le fac

35. Uiti sa mananci. Da, sunt multe de facut, ai milioane de emotii, asa ca nu este de mirare ca uiti sa mananci. Insa este foarte important sa te alimentezi, ai nevoie de energie. Altfel cum vei reusi sa faci fata unei zile pline, obositoare, incarcata de emotie?

36. Nu asortezi buchetul cu rohia de mireasa. Este bine ca cele doua sa se potriveasca. Cel mai bine ar fi sa duci o poza cu rochia de mireasa celor ce iti vor face buchetul. Astfel te asiguri ca vei face alegerea buna.

37. Iti supui verigheta unor modificari care nu sunt neaparat necesare. Cel mai bine este ca de la inceput sa alegi verigheta care iti place si ti se potriveste. Modificarile ii pot dauna.

teilor.ro

Aici se incheie partea a 5-a a articolului. Continuarea o vei gasi aici.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment