50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 4-a

Aici, aici si aici gasesti prima parte a listei cu cele 50 de greseli pe care miresele le fac. In continuare vom vorbi despre acelasi subiect. In primele parti am punctat primele 25 astfel de greseli. Asadar, sa incepem lista cu greseala numarul 26. Iata ce mai trebuie sa stie viitoarele mirese.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

50 de greseli pe care miresele le fac. A patra parte

26. Nu se documenteaza suficient inainte de a alege florile pentru nunta. Este bine sa cunosti anumite detalii precum pretul, parfumul si chiar si „temperamentul” florilor. Vei tine cont de aceste lucruri atunci cand vei lua decizia finala in privinta aranjamentelor florale si a buchetului pentru nunta. Astfel vei sti sigur ca ai luat cele mai bune decizii. Daca nu te documentezi deloc, atunci risti sa ai unele regrete legate de florile de la nunta.

27. Se folosesc prea multe produse pentru par. Da, asa este, vrei sa arati nemaipomenit in ziua cea mare. Vrei ca parul tau sa fie in centrul atentiei. Insa ai grija cu produsele de par folosite. Risti sa iti distrugi podoaba capilara sau sa ajungi la alte rezultate decat cele asteptate in urma folosirii acelor produse. Cel mai bine este sa ceri ajutorul si sfatul unui specialist si sa incerci unele lucruri noi abia dupa nunta, astfel incat in cazul in care parul tau va avea de suferit, cel putin nu vei fi mireasa in perioada in care nu vei fi multumita de rezultatele aparute in urma folosirii acelor produse pentru par.

greseli pe care miresele le fac

greseli pe care miresele le fac

28. Vrei sa pregatesi singura tortul pentru nunta. Asa este, ar fi ideal daca te-ai ocupa de acest aspect. Sa stii ca tu ai realizat acel tort pe care toata lumea il admira ar fi fanntastic. Insa nu uita ca pentru nunta trebuie sa pregatesti un tort care sa fie suficient pentru numarul invitatilor. De asemenea, trebuie sa arate intr-un anumit fel. Oricat de mult ti-ai dori sa iti pui amprenta cat mai mult asupra evenimentului si sa il faci sa fie unul care sa va reprezinte cat mai mult, cel mai bine ar fi sa lasi pe mana profesionistilor unele detalii. Doar daca esti tu insati o profesionista sau te pricepi foarte bine la anumite lucruri, stii sgur ca nu ai cum sa o dai in bara, atunci te poti ocupa fara probleme si de alte detalii de nunta. Dar nu uita ca iti vor lua mai mult timp decat organizarea nuntii in sine. Ai grija, sa nu iti aglomerezi programul si sa nu te epuizezi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

29. Alegi numai ceea ce este la moda. Da, vrei sa fii in pas cu moda, cunosti ultimele tendinte. Insa, ai mare grija! Daca, de exemplu, nu ti se potriveste culoarea rujului la moda in acel sezon, mai bine ar fi sa folosesti unul care iti pune in valoare trasaturile. Cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unui specialist pentru a te asigura ca iei deciziile bune.

30. Nu acorzi suficient timp coafurii si machiajului. Este bine sa iti organizezi programul asa incat sa te poti ocupa in voie de fiecare detaliu, oricat de insignifiant ar parea.

Aici se incheie a patra parte a acestei liste. Continuarea o vei gasi aici.

Sursa foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment