50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 3-a

Aici si aici am scris o parte din lista cu cele 50 de greseli pe care miresele le fac. Urmeaza ca in acest articol sa adaugam si alte greseli facute de mirese in ziua cea mare sau poate chiar inainte de eveniment, asa incat cele care urmeaza sa se casatoreasca sa le evite. Iata ce cuprinde a treia parte a acestui subiect. Vom continua cu punctul 21.

teilor.ro

50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 3-a

21. Uiti de puterea hartiei. Da, traim intr-o perioada in care telefoanele, tabletele fac parte din viata noastra de zi cu zi. Ne este mai usor sa scriem un mesaj pe telefon decat unul pe hartie. Cu toate astea, cand vine vorba despre invitatiile la nunta, ideal ar fi ca acestea sa fie totusi unele tiparite. Pe hartie. Ca in vremurile trecute. Vei vedea ca va fi o experienta frumoasa sa alegeti modelul invitatiilor, textul, sa le inmanati perosnal invitatilor sau, poate, sa le trimiteti prin posta (desi, daca alegeti aceasta varianta, trebuie sa trimiteti invitatiile cu mult timp inainte de eveniment pentru a va asigura ca vor ajunge la timp in cutia postala a invitatilor).

22. Decorul este prea incarcat. Da, asa este, uneori este greu sa iei o decizie in privinta decorului avand in vedere ca sunt atat de multe elemente cere iti plac. Insa, ai mare grija! Sigur nu vei dori sa amesteci pe acolo unele elemente care nu au nimic in comun si nu arata bine impreuna. Este greu, insa trebuie sa iei o decizie sau alta in ceea ce priveste decorul pentru mesele de la restaurant, de exemplu.

greseli pe care miresele le fac

greseli pe care miresele le fac

23. Iti pui limite cand vine vorba despre rochiile de mireasa. Cel mai bine ar fi sa incepi din tip cautarile pentru acea tinuta speciala. De asemenea, incearca sa iti largesti orizonturile. Nu uita ca nu orice stil avantajeaza orice tip de silueta. Poate tie iti place un anumit tip de rochie, insa daca observi ca nu vine bine pe tine, ai putea incerca si altceva. Vei fi surprinsa de cat de bine va veni pe tine rochia aceea, care este THE ONE. Si poate initial nici nu facea parte din lista preferintelor tale.

teilor.ro

24. Invidiile nu isi au locul in acest peisaj. Visezi de mult timp ziua in care te vei logodi si apoi te vei casatorie. Imediat ce primesti inelul de logodna, spui “DA!” si te gaandesti la nunta pe care o visai inca idn copilarie, ar fi bine sa nu incepi sa iti compari inelul de logodna cu al altor persoane. Fiecare astfel de bijuterie este unica, nu neaparat prin model, ci prin semnificatia sa. Asa ca incearca sa te gandesti la ce insemana pentru tine acea bijuterie si nu la valoarea sa.

25. Nu va ganditi la detaliile care costa. Poate, atunci cand calculati bugetul pentru nunta, va ganditi la detaliile mari, care nu au cum sa scape din vederea cuiva. Insa nu uitati si de cele mici, care pot face diferenta si care, de asemenea, vor mai aduga ceva costuri suplimentare.

Aici se termina partea a treia a acestui articol. Continuarea o vei gasi aici.

Sursa foto: Pexels

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment