50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 2-a

Aici am inceput lista cu cele 50 de greseli pe care miresele le fac. In articolul acesta o vom continua. Asadar, sa vedem in continuare ce nu pot face miresele astfel incat sa aiba un eveniment frumos, memorabil, plin de evenimente frumoase si fara a avea regrete mai tarziu. Iata cu ce continua lista noastra. Primele 15 greseli le-am mentionat in articolul anterior, iar acum incepem cu numarul 16.

50 de greseli pe care miresele le fac. Partea a 2-a

16. Le multumesc prea tarziu invitatilor la nunta pentru participare si pentru darul de nunta. Ar fi bine sa nu lasi sa treaca, totusi, un an, pana le multumesti celor ce v-au fost alaturi in ziua cea mare. Da, asa este, faci asta cand ei pleaca de la eveniment, insa ar fi frumos daca o faci din nou dupa ce va linistiti, nunta se termina si aveti mai mult timp pentru asa ceva. Puteti sa le scrieti un mesaj in care sa spuneti anumite lucruri frumase, emotionante, amuzante, in functie de relatia pe care o aveti cu persoana care va primi mesajul.

17. Nu saluta toti invitatii. Chiar daca esti mai apropiata de unele eprsoane de la nunta decat de altele, sau poate pe unii invitati nu-i cunosti pentru ca vin din partea sotului sau din partea rudelor sotului tau, asta nu inseamna ca ii vei trata diferit. Indiferent de gradul de rudenie, de cat de bine va cunoasteti, este indicat sa ii saluti pe cei care participa la eveniment. In fond, au venit si pentru tine acolo.

greseli pe care miresele le fac

greseli pe care miresele le fac

18. Nu ii tratezi cum se cuvine pe invitatii care vin singuri. Doar pentru ca unii dintre ei nu sunt intr-o relatie nu inseamna ca trebuie sa ii pui pe toti, la gramada, la aceeasi masa. Este indicat sa ii asezi in functie de lucrurile pe care le au in comun. Poate se cunosc cu altii care au venit insotitit. Sau poate nu cunosc ceilalti invitati, insa ii poti aseza langa cei care au aceleasi pasiuni ca ei, acelasi loc de de munca etc. Astfel se vor simti si ei bine la nunta si nu vor considera ca nu i-ai trata cum se cuvine doar petru ca ei inca nu sunt intr-o relatie.

19. Nu ai suficienta grija de accesoriile tale. Daca vei fi nevoita sa le dai jos dintr-un motiv sau altul, ai grija sa le pui la loc, sa nu le uiti pe undeva.

20. Mesele vor fi aranjate ca la toate nuntile. Probabil ai participat si tu la numeroase astfel de evenimente. Cu siguranta si invitatii la nunta voastra au fost la multe alte nunti inainte. Asa ca, incearca sa faci mesele sa arate nemaipomenit. Asta nu inseamna ca trebuie sa investiti sume uriase in asa ceva. Pur si simplu sa fiti creativi, sa cereti sfatul si ajutorul unor persoane care au inspiratie sau se ocupa cu astfel de lucruri si la final veti avea un rezultat uimitor pe care invitatii sigur il vor aprecia.

Aici se termina partea a 2-a a acestui articol, insa te invit sa citesti continuarea aici.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment