5 tipuri de miri

Sa organizezi nunta nu este tocmai usor. Ai nevoie de partenerul de viata pentru a lua deciziile importante. Sau chiar ai putea accepta ajutor si din partea celor dragi. Insa mirele trebuie sa fie alaturi de viitoarea lui sotie. Asta deoarece sunt o echipa si vor actiona ca atare. Totusi, mirii pot avea atitudini diferite in legtaura cu organizarea marelui eveniment. Iata care sunt cele 5 tipuri de miri. Viitorul tau sot in care categorie se incadreaza?

5 tipuri de miri

1. Mirele care este de acord cu orice. Ii spui care sunt preferintele tale legate de tortul de nunta, de decor etc., iar el este de acrod cu toate deciziile tale. Te bucuri la inceput, insa vei incepe sa te intrebi care este motivul pentru care are o astfel de atitudine. Nu il intereseaza organizarea nuntii? Sau poate ii este teama ca te vei supara daca te va contrazice? Este important sa discuti cu el si sa afli care este situatia. Sunteti o echipa, deci trebuie sa actionati ca atare.

5 tipuri de miri

5 tipuri de miri

2. Mirele care vrea sa controleze totul. La polul opus mirelui mentinat anterior se afla mirele care se implica prea mult in organizarea nuntii. Nu este nimic rau in asta, insa daca de fiecare data cand ai o propunere legata de nunta, el se declara impotriva acesteia, sau daca incearca sa controleze totul si sa treaca peste ceea ce iti doresti si tu, atunci nu este in regula. Incercati sa vorbiti despre asta, inainte sa apara situatiile neplacute, discutiile care pot fi evitate.

3. Mirele lenes. Nu isi va dori sa aiba responsabilitati. Nu se va arata interesat de nimic legat de nunta. Incearca sa ii explici ca este nunta amandurora, asa ca amandoi trebuie sa va implicati in egala masura. Daca te regasesti intr-o astfel de situatie te poti simti ranita sau poate chiar nervoasa. Asa ca vorbeste cu partenerul de cuplu si incercati sa rezolvati problema.

CITESTE SI: Poate mirele sa iti vada rochia de mireasa?

CITESTE SI: Mireasa perfecta si mirele perfect

5 tipuri de miri

5 tipuri de miri

4. Mirele traditional. Este mirele care se va implica in organizarea nuntii. Insa va avea in vedere doar lucrurile legate de rolul sau. Va alege costumul pe care il va purta la nunta, va alege cavalerii de onoare, vestimentatia lor etc. Insa nu se va implica mai mult de atat. Restul va ramane in grija viitoarei lui sotii. Si, desi te bucuri ca se implica, daca tu consideri ca ar fi cazul sa faca mai mult decat ceea ce face deja, atunci spune-i. Poate isi doreste sa se implice mai mult, insa nu stie cum. Si are nevoie sa ii spui ce ar putea sa faca.

5. Mirele care se va gandi mereu la bugetul pentru nunta. Desi ati stabilit bugetul pentru nunta si incercati sa nu il depasiti sau, daca se poate, chiar sa faceti economii, viitorul mire isi concentreaza atentia mai mult asupra acestui aspect. Ceea ce poate fi deranjant uneori. Incearca sa vorbesti cu el. Este un eveniment unic pentru amandoi. Asa ca poate ar fi cazul sa va concentrati si asupra altor lucruri, nu numai asupra banilor.

Si acum, la final, dupa ce am aflat care sunt cele 5 tipuri de miri, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment