5 sfaturi legate de consumul de alcool in ziua nuntii

La nunta, atat mirii cat si invitatii consuma alcool. Este recomandata o cantitate cat mai mica, este bine ca alcoolul sa se consume intr-un mod rational. Daca esti mire, mireasa, ori invitat la nunta, atunci trebuie sa stii cele 5 sfaturi legate de consumul de alcool in ziua nuntii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

5 sfaturi legate de consumul de alcool in ziua nuntii

1. Mananca inainte. Este bine sa ai grija sa mananci in ziua in care va avea loc nunta. Indiferent daca esti mire, mireasa sau invitat, va fi o zi plina, vei avea nevoie de energie pentru a face fata tuturor evenimentelor din ziua respectiva. Iar daca vei consuma alcool fara sa fi mancat inainte, atunci este posibil ca alcoolul sa inceapa imediat sa te afecteze. Asa ca cel mai bine ar fi sa mananci ceva in ziua respectiva.

2. Nu amesteca bauturile. Cel mai bine ar fi sa alegi un singur tip de alcool si pe acela sa il consumi. Asta pentru ca apoi este foarte posibil sa te alegi cu o mahmureala care te va face sa juri ca nu mai pui alcool pe buze. Sau, mai rau decat atat, sa nu iti mai amintesti nimic din ziua respectiva. Iar daca esti mire sau mireasa, atunci cu siguranta nu vei dori sa treci printr-o astfel de situatie.

3. Este recomandat consumul de bauturi deschise la culoare. Asta deoarece celelalte contin o anumita substanta ce se face responsabila pentru aparitia mahmurelii a doua zi. Asa ca, oricat de tentant ar fi un fel de bautura, mai bine ar fi sa ramai la variantele sigure, astfel incat la finalul evenimentului sa iti amintesti ceea ce s-a intamplat si, de asemenea, sa nu te trezesti a doua zi cu o mahmureala care te va face sa iti plangi de mila.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
5 sfaturi legate de consumul de alcool in ziua nuntii

Purple Pear Tree Photography

4. Nu uita sa te hidratezi. Este important ca dupa fiecare pahar de alcool sa bei apa. Asta pentru ca in felul acesta te asiguri ca scapi de mahmureala atat de insuportabila din ziua urmatoare. Durerile de cap pot sa apara din cauza deshidratarii de care se face responsabil alcoolul. Asa ca, tot ce trebuie sa faci este sa consumi apa in timpul zilei, mai ales daca vei bea si alcool. Altfel risti sa te alegi cu o mahmureala de proportii.

5. Bea putin alcool. Asta este cea mai importanta regula, de care trebuie sa tii cont. Astfel te asiguri ca nu vei fi pus intr-o situatie neplacuta de fata cu atat de multe persoane. Este bine sa consumi alcool cu moderatie, iar daca iti este teama ca nu vei putea sa tii totul sub control, atunci ai putea ruga pe cineva sa stea cu ochii pe tine si sa te anunte cand este cazul sa iei o pauza sau chiar sa te opresti.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 5 sfaturi legate de consumul de alcool in ziua nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment