5 semne ca trebuie sa fie domnisoara ta de onoare

Sa alegi domnisoara de onaore pentru nunta ta este un lucru important. Si, in timp ce unele viitoare mirese stiu cine va avea acel rol poate dinainte de a-si intalni viitorul sot, altele inca nu au luat decizia finala in aceasta privinta. Cum si pe cine sa alegi? De unde stii ca ai facut alegerile bune? Pentru a primi raspunsurile la aceste intrebari, trebuie sa cunosti cele 5 semne ca trebuie sa fie domnisoara ta de onoare.

teilor.ro

5 semne ca trebuie sa fie domnisoara ta de onoare

1. Iti cunoaste familia. Poate fi de ajutor lucrul acesta deoarece atunci cand te ajuta la organizarea nuntii, ori chiar in ziua cea mare, va fi mai usor sa isi indeplineasca rolul atunci cand cunoaste informatii despre familia ta. Va sti cine este matusa X, care este ruda venita din afara tarii si asa mai departe. Nu se stie niciodata cand pot fi de ajutor astfel de informatii detinute de domnisoara de onoare.

2. Stie ca este ziua ta magica. Nunta este, inainte de toate, despre voi, mirii. Asa ca, daca o persoana care ar trebui sa-ti fie domnisoara de onoare nu suporta sa nu fie in lumina reflectoarelor, daca nu ii place sa fie pusa intr-un con de umbra, atunci este clar ca nu i se potriveste rolul pe care vrei sa i-l oferi la nunta. O domnisoara de onoare va intelege ca nunta este despre tine, nu despre ea. Va accepta ca uneori va trebui sa iti ofere un ajutor, ca are anumite roluri si responsabilitati pe care trebuie sa le priveasca mereu cu seriozitate.

3. Pur si simplu te intelege. Poate ti s-a intamplat sa observi ca ai o legatura mai speciala cu o anumita persoana. Te intelege fara a fi nevoie sa ii spui ceva. Daca ai o astfel de persoana in viata ta, atunci ar putea fi o domnisoara de onoare perfecta. Daca stie cum sa te linisteasca fara a face mare tam-tam pentru asta, daca vine sa iti umple paharul de sampanie fara ca tu sa ii fi cerut lucrul acesta, pur si simplu pentru ca asa a simtit ca iti doresti tu, atunci este clar ce ai de facut.

teilor.ro

semne ca trebuie sa fie domnisoara ta de onoare

Modern MOH

4. Il accepta pe viitorul tau sot. Desigur, nu ea este cea care se casatoreste cu el, insa este important ca domnisoarele de onoare sa il cunoasca pe mire si sa il accepte, sa se inteleaga bine. Chiar daca nu domnsioara de onoare este cea care decide daca voi sunteti potriviti unul pentru altul, daca mariajul vostru va avea sau nu succes, faptul ca domsnioara de onoare nu este de acord cu relatia voastra sau nu il place pe viitorul tau sot, nu este un semn bun. Gandeste-te ca vor petrece ceva timp imrpeuna, asa ca ar fi mai bine ca intre cei doi sa fie o relatie acceptabila.

5. Iti este o buna prietena. Este cel mai important aspect, chiar daca este prezentat la finalul articolului. Este unul dintre cele mai puternice moive pentru care sa alegi pe cineva sa iti fie domnisoara de onoare. Daca ti-a fost mereu alaturi, indiferent daca ti-a fost bine sau ai trecut prin momente mai dificile, daca te sustine in orice sitiuatie, atunci este clar ce ai de facut.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment