5 semne ca relatia voastra este puternica si va puteti logodi

Articolul acesta este despre cele 5 semne ca relatia voastra este puternica si va puteti logodi. Daca le observati inseamna ca relatia voastra poate merge la etapa urmatoare si o cerere in casatorie nu ar fi deloc o idee rea. Asadar, sa vedem care sunt semnele ce anunta o viitoare logodna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cele 5 semne ca relatia voastra este puternica si va puteti logodi

1. Nu ti-e teama. De viitorul vostru impreuna, de logodna, de casatorie. Da, te gandesti cu emotie la lucrurile acelea, insa ele te bucura, nu te fac sa fugi mancand pamantul. Acesta este un semn bun, este dovada ca logodna nu este deloc o idee rea. Asa ca, daca iti imaginezi viitorul alaturi de el/ea, atunci logodna este pasul urmator firesc pentru voi.

2. Te simti in largul tau langa el/ea. Iar asta nu inseamna sa stai in pijama, sa mananci pizza si sa te uiti la filme de pe Netflix. Este vorba de mai mult de atat. Trebuie sa te simti in largul tau fiind tu insuti/insati, sa te simti in largul tau sa vorbesti cu el/ea despre orice, sa poti sa nu fii mereu ok langa el/ea si asta sa nu fie o problema. Daca simti ca ati ajuns in aceasta etapa si crezi ca lucrurile vor fi mereu astfel intre voi, atunci puteti trece in etapa urmatoare.

semne ca relatia voastra este puternica

semne ca relatia voastra este puternica

3.Comunicarea nu este o problema pentru voi. Poate nu ne dam seama de cat de importanta este comunicarea intr-o relatie. Dar, daca ea nu exista, atunci relatia va avea mult de suferit. De aceea este foarte important sa puteti vorbi despre orice, oricand. In timp vor aparea probleme si daca nu veti fi capabili sa vorbiti despre ele, atunci nu aveti cum sa le depasiti. Poate viata voastra sexuala va trece prin unele schimbari, poate simtiti ca nu mai petreceti prea mult timp impreuna sau, din contra, aveti senzatia ca mereu sunteti numai unul langa altul, poate unul dintre voi isi doreste copii, in timp ce celalalt prefera sa astepte un pic. Acestea sunt numai cateva din exemplele care arata ca numai comunicand veti putea trece peste probleme de genul celor enumerate mai sus.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Ati trecut prin momente dificile impreuna si ati reusit sa le depasiti. La bine si la greu, corect? Este evident ca orice cuplu traverseaza si perioade mai putin placute, mai tensiunate, triste etc. Insa, atata vreme cat reusiti sa treceti peste ele si sa ramaneti la fel de uniti si sa va iubiti la fel de mult, insemana ca sunteti pregatiti sa va petreceti restul vietii impreuna.

semne ca relatia voastra este puternica

semne ca relatia voastra este puternica

5. Oamenii incep sa va vorbeasca despre viitorul vostru impreuna. Este posibil sa fie persoane care incep sa va vada impreuna, casatoriti, poate inainte ca voi sa o faceti. Sigur ca nu trebuie sa va lasati ghidati de ce spun ceilalti atunci cand vine vorba de decizii atat de importante precum nunta, insa daca sunt lucrurui frumoase, sfaturi venite din partea unor oameni de incredere pe care ii iubiti si de care sunteti apropiati, poate insemna ceva, nu?

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizioanre placuta!

Sursa foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment