5 semne ca o persoana nu trebuie sa fie domnisoara de onoare

Daca iti organizezi nunta si trebuie sa iti alegi domnisoarele de onoare, atunci articolul acesta iti poate fi de ajutor. Sigur nu vrei ca in randul domnisoarelor de onoare sa se gaseasca unele persoane nepotrivite care sa iti dea batai de cap. Asadar, iata care sunt cele 5 semne ca o persoana nu trebuie sa fie domnisoara de onoare.

5 semne ca o persoana nu trebuie sa fie domnisoara de onoare

1. Nu te poti baza pe ea. Poate este cea mai potrivita persoana alaturi de care sa iesi in club, la distractie. Insa atunci cand vine vorba de lucruri serioase se dovedeste a fi o persoana pe care clar nu te poti baza. In acest caz, cel mai bine ar fi sa nu alegi persoana repsectiva pentru a-ti fi domnisoara de onoare. Nu prea are cum sa te ajute. Din contra, mai mult te va incurca. Te va face sa fii mai stresata decat esti deja din cauza organizarii nuntii si sigur nu asta iti doresti in perioada in care organizezi evenimentul, ori in timpul acestuia. Cel mai bine ar fi sa fie invitata la nunta, fara a avea un anume rol.

2. Nu va intelegeti prea bine. Poate in anumite privinte sunteti cele mai bune prietene, insa in altele sunteti mai mult dusmani. Aceasta nu este o relatie benefica pentru tine si cu siguranta persoana respectiva nu este potrivita pentru a-ti fi domnisoara de onoare. Este posibil ca inainte de nunta sa apara unele probleme, sa nu mai fiti deloc apropiate si, astfel, la nunta sa ai cu o domnisoara in minus. Asta pe langa disconfortul emotional pe care intreaga situatie ti-l va aduce.

3. Sunteti prietene numai in anumite circumstante. Poate este colega langa care stai la serviciu ori este iubita unui prieten pe care il are viitorul tau sot. Acestea nu sunt motive suficient de puternice care sa te determine sa intrebi pe cineva daca vrea sa iti fie domnisoara de onoare. Cel mai bine ar fi sa vina la nunta in calitate de invitat si nimic mai mult.

semne ca o persoana nu trebuie sa fie domnisoara de onoare

Photo by: April Maura

4. Te simti obligata sa o intrebi daca iti va fi domnsioara de onoare, nu entuziasmata sa faci acest lucru. Poate este vorba despre o ruda pe care crezi ca trebuie sa o incluzi printre domnisoarele de onoare, ori despre o prietena care nu-ti mai este apropiata ca in trecut, insa candva i-ai promis ca va avea acel rol la nunta ta. Recomandat este sa ai domnisoarele de onoare pe care ti le doresti, sa iti asculti inima, instinctul. Pana la urma este nunta voastra, este ziua voastra, deci trebuie sa va simtiti bine. Si asta se va intampla daca veti face ceea ce va dicteaza inima, nu ratiunea. Macar in cazuri de genul acesta, cand trebuie sa distribuiti anumite roluri si responsabilitati unor oameni ce va vor fi alaturi in ziua in care va veti casatori.

5. Nu stii sigur daca va veni la nunta sau daca se poate implica in tot ceea ce presupune rolul de domnisoara de onoare. Daca vorbim despre o prietena foarte ocupata, ori care locuieste foarte departe, atunci ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a o intreba daca vrea sa iti fie domnisoara de onoare. Chiar daca isi doreste, poate nu poate face asta.

Si acum, la final, dupa ce am aflat care sunt cele 5 semne ca o persoana nu trebuie sa fie domnisoara de onoare, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment