5 motive pentru care poti refuza sa fii domnisoara de onoare

Ti s-a propus recent sa fii domnisoara de onoare? Atunci cu siguranta stii ca este inainte de toate, o onoare. De asemenea, poate fi si o provocare, si, ca sa fim sinceri, si o responsabilitate. Asa ca, oricat de mult ti-ar placea rolul acela, poate vei fi nevoita sa il refuzi. Iata care sunt cele 5 motive pentru care poti refuza sa fii domnisoara de onoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

5 motive pentru care poti refuza sa fii domnisoara de onoare

1. Nu iti permiti sa fii domnisoara de onoare. Da, este tare frumos, insa si costisitor sa fii domnisoara de onoare. Te gandesti la tinuta purtata, la pantofi, la cheltuielile pentru transport, la cadoul pentru miri si multe alte lucruri. Deci va fi nevoie sa scoti din buzunar mai multi bani. Daca stii ca nu iti poti permite, fii sincera si vorbeste cu mirii. Explica-le situatia. Totusi, ai grija sa le fii alaturi. Macar din punct de vedere emotional.

5 motive pentru care poti refuza sa fii domnisoara de onoare

Brian Baer/Bravo

2. Locuiesti departe de miri. Daca vei fi domnisoara de onoare va trebui sa te intalnesti constant cu viitoarea mireasa pentru a discuta despre diverse detalii referitoare la nunta. Daca stii ca nu ai cum sa ajungi de fiecare data la intalniri, atunci este bine sa vorbesti cu mireasa. Explica-i ca ar fi complicat sa discutati de la distanta despre nunta, sa stabiliti detaliile.

3. Iti organizezi propria nunta. Urmeaza sa fii si tu mireasa la cateva luni dupa nunta pritenei ce te-a rugat sa ii fii domnisoara de onaore? In cazul acesta este de inteles de ce vei refuza. Trebuie sa te concentrezi si tu asupra propriilor tale domnisoare de onoare. Plus ca este nevoie sa iti organizezi nunta, asa ca in mod cert nu vei mai avea timpul necesar pentru a fi si domnisoara de onoare la nunta prietenei tale. Chiar daca ti-ai dori foarte mult sa poti face lucrul acesta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Cum sa fii cea mai frumoasa domnisoara de onoare

CITESTE SI: Sa fii domnisoara de onoare: binecuvantare sau tortura?

5 motive pentru care poti refuza sa fii domnisoara de onoare

Revelry

4. Vei fi domnisoara de onoare la o alta nunta. Poate cu mai putin de o luna inainte de nunta prieteni tale vei participa la nunta surorii sau la nunta fratelui tau. Si bineinteles ca vei fi domnisoara de onoare atunci. Deci nu te poti implica prea mult in evenimentul prietenei tale. Si in aceasta situatie este ideal sa porti o discutie cu viitoarea mireasa. In astfel de circumstante ar trebui sa inteleaga de ce nu iti poti fi alaturi in ziua cea mare in calitate de domnisoara de onoare. Sunt prea multe responsabilitati cu care nu poti jongla in acelasi timp, asa ca, oricat de mult regreti, te vezi nevoita sa iti refuzi prietena.

5. Nu poti ajuge la nunta prietenei tale. Poate trebuie sa mergi undeva in interes de serviciu si este o sarcina pe care nu ai cum sa o refuzi. Va fi dezamagita si trista prietena ta cand va afla ca nu vei merge la nunta nici macar ca invitat, insa situatia este asa cum este si nu aveti cum sa o schimbati. Cel mai bine este sa o acceptati amandoua. De asemenea, ai grija sa le trimiti mirilor un dar, pentru a sti ca desi fizic nu esti langa ei, nu i-ai uitat.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment