5 motive pentru care este bine sa ai o cabina foto la nunta

Urmeaza sa te casatoresti si nu stii sigur cum ti-ai putea surprinde invitatii? Sunt mai multe modalitati prin care poti face asta. Cabina foto poate fi una dintre variante. Si, in timp ce unele cupluri se gandesc ca poate nu este aceasta cea mai buna solutie, altele abia asteapta sa aiba asa ceva la nunta. Tu ce parere ai? Inainte de a lua o decizie, iata care sunt cele 5 motive pentru care este bine sa ai o cabina foto la nunta.

5 motive pentru care este bine sa ai o cabina foto la nunta

1. Invitatii se vor distra. Desigur, vor dansa pe ritmurile melodiilor alese de voi cu cea mai mare grija. De asemnea, poate v-ati gandit si la alte modalitati prin care sa ii faceti sa se simta bine si sa se distreze la evenimentul vostru. Insa, si cabina foto va fi un element care ii va surprinde intr-un mod placut. In plus, ii va incuraja sa socializeze mai mult unii cu ceilalti.

5 motive pentru care este bine sa ai o cabina foto la nunta

The Photo Booth Group

2. Vor fi amintiri frumoase. Si va fi distractiv ca peste cativa ani, voi si invitatii vostri sa priviti pozele si sa retraiti acele momente. Plus ca daca vor fi prezenti la nunta si copii, atunci cu siguranta se vor distra de minune in timp ce vor face poze in cabina.

3. Va fi ceva inedit pentru unii invitati. Ma refer la bunjica ta, sau la rudele si persoanele care nu participa de oboicei la astfel de evenimente, ori nu au mai fost puse in situatia de a face astfel de poze. Asadar, merita sa incerci. Nimeni nu are nimic de pierdut. Toata lumea se va distra, indiferent de varsta.

4. Nu conteaza ca a devenit destul de populara la nunti! Asta nu inseamna ca este un cliseu. Atata vreme cat oamenii se vor distra, atunci conteaza prea mult daca si alte cupluri au avut la nunta o cabina foto! Important este ca voi sa va distrati, sa va simtiti bine, iar la final sa plecati acasa cu cele mai frumoase si mai amuzante amintiri. Puneti-va ochelari imensi, palarii haioase, mustati! Tot ce va trece prin cap. Fiti copii, bucurati-va de moment si nu va mai ganditi la ce ar face sau nu ar face altii.

5 motive pentru care este bine sa ai o cabina foto la nunta

Pinterest

5. Fiecare cabina foto este diferita! La fel ca nuntile, la fel ca oamenii. Conteaza foarte mult si recuzita. Asa ca, inainte de a spune “NU!” ideii de a avea o cabina foto la nunta, gandeste-te la toate pozele care pot fi facute de voi si de invitati. Recuzita este importanta, asa ca este important sa o alegeti pe cea mai potrivita pnetru voi, stilul vostru si stilul nuntii voastre.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 5 motive pentru care este bine sa ai o cabina foto la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa va castaoriti si inca nu ati ales un videograf pentru marele vostru eveniment, iar clipurile de pe site v-au atras atentia, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment