5 modalitati prin care domnisoarele de onoare pot face economii

In acest articol vei gasi o lista cu 5 modalitati prin care domnisoarele de onoare pot face economii. Daca urmeaza sa fii domnisoara de onoare dar ai un buget limitat pentru eveniment sau pur si simplu vrei sa iti permiti sa mai si mananci pana la urmatorul salariu de dupa nunta, atunci ideile de mai jos te pot ajuta sa nu iti risipesti toti banii pentru nunta, dar sa te bucuri si de eveniment, la fel si viitoarea mireasa. Asadar, sa vedem cum ai putea sa faci economii daca vei fi domnisoara de onoare.

teilor.ro

5 modalitati prin care domnisoarele de onoare pot face economii

1. Inchiriaza sau imprumuta rochia pe care o vei purta la nunta

Sigur exista o rochie, pe undeva, prin dulapul unei femei care a fost la randul ei domnisoara de onoare si ti-o poate imprumuta si tie pentru marele eveniment. Sau cauta pe internet, pentru ca sigur vei gasi magazine care imprumuta haine pentru astfel de ocazii. Va fi mult mai ieftin asa decat sa cumperi tinuta pentru nunta. In plus, este posibil ca dupa aceea sa nu o mai porti, deci vei investi multi bani in ea si nu o vei mai purta apoi.

2. Fa tu darurile

teilor.ro

Daca vrei sa ii oferi miresei un cadou, ai putea sa il faci chiar tu, mai ales daca esti indemanatica si ai rabdare. Pe internet gasesti destule tutoriale din care te poti inspira. In plus, un astfel de cadou este mai personal, deci este un motiv in plus sa iei in calcul aceasta optiune.

3. Vorbeste si cu celelalte domnisoare de onoare

Daca planuiti sa organizati o pertecere a burlacitelor pentru viitoarea mireasa, aveti grija sa nu fiti nevoite sa cheltuiti mai mult decat va permiteti. De aceea este mult mai bine sa discutati dinainte, sa aflati care este bugetul cel mai ok pentru toate si dupa aceea sa planuiti petrecerea in functie de bugetul pe care vi-l permiteti. In felul acesta nu veti fi puse in situatii neplacute si va veti distra alaturi de viitoarea mireasa.

4. Poti imparti costurile

teilor.ro

Daca vei fi nevoita sa mergi o distanta mai mare pana la eveniment sau poate chiar sa fii cazata undeva pentru nunta deoarece stai departe de locul in care se va desfasura evenimentul, atunci ai putea imparti cheltuielile cu cineva. Spre exemplu, poti merge cu masina cu alte persoane si sa impartiti cheltuielile petnru transport, ori ai putea sa te cazezi in aceeasi camera cu o alta domnisoara de onoare si astfel sigur vei economisi ceva bani.

5. Te poti aranja singura pentru ziua cea mare

Daca te pricepi cat de cat sa te machiezi si sa te coafezi, chiar sa iti faci manichiura si pedichiura, atunci sigur vei face economii vizibile. Iar daca nu prea stii cum sa te aranjezi, pe internet gasesti tutoriale care iti pot fi de un real ajutor. Poti exersa pana la nunta si, daca vezi ca te descurci, atunci poti incerca si aceast varianta pentru a face economii.

Si acum, la final, dupa ce ai vazut lista cu cele 5 modalitati prin care domnisoarele de onoare pot face economii, te invit sa accesezi si articolul de aici in care gasesti alte informatii utile pentru domnsioarele de onoare.

teilor.ro

Sursa foto: Pexels si Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment