5 lucruri suparatoare pe care domnisoarele de onoare le fac

Tu stii care sunt cele 5 lucruri suparatoare pe care domnisoarele de onoare le fac? Se pare ca cele mai multe fac aceste greseli. Asa ca, daca esti domnisoara de onare si citesti acest articol, poate vei incerca sa eviti sa faci acele greseli care pot fi enervante. Sau, daca esti o viitoare mireasa, atunci cu siguranta este bine sa afli la ce sa te astepti de la domnisoarele tale de onoare.

teilor.ro

5 lucruri suparatoare pe care domnisoarele de onoare le fac

1. Se plang de rochia pe care o vor purta. Fie li se pare ca tinuta lor nu le pune in evidenta silueta si trasaturile frumoase, fie li se pare ca rochia este prea lunga, prea scurta. Ori poate materialul nu este pe placul lor. Sau culoarea li se pare nepotrivita. In orice caz, daca li se va impune o anumita tinuta, atunci cu siguranta nu vor fi incantate si vor gasi un aspect despre care sa comenteze.

5 lucruri suparatoare pe care domnisoarele de onoare le fac

Troy Grover Photographers

2. Se plang si de machiaj. Poate iti doresti ca domnisoarele de onoare sa porte ruj rosu, sau sa aiba un anumit machiaj. Si vor incerca sa faca tot posibilul pentru a schimba ceva la machiajul lor. Chiar daca viitoarea mireasa isi doreste altceva.

3. Iti vor spune ca vor asculta ceea ce ai de spus si ca iti vor respecta dorintele. Deisgur, dupa putin timp vei realiza ca lucrurile nu sunt chiar asa si cu siguranta vor face sau vor spune ceva ce va contrazice ceea ce ti-au spus initial. Deci nu, nu iti vor respecta toate dorintele.

teilor.ro

CITESTE SI: Cum sa eviti conflictele intre domnisoarele de onoare

CITESTE SI: Ce (nu) ar trebui sa plateasca domnisoarele de onoare?

4. Vor incerca sa iti impuna ideile lor. Poate tu ai ales deja aranjamentele florale, buchetul miresei etc. Insa domnisoarele de onoare pot sustine sus si tare ca idelie lor sunt mult mai bune si ai face bine sa le asculti, chiar daca ai platit deja pentru anumite servicii. Vor mentiona chiar faptul ca daca nunta nu va iesi asa cum iti doresti, sa nu dai vina pe ele, pentru ca te-au avertizat in privinta deciziilor pe care le-ai luat si au scos in evidenta faptul ca nu ai procedat asa cum trebuie, iar ele ar fi optat pentru altceva.

5 lucruri suparatoare pe care domnisoarele de onoare le fac

Bridesmaids Confession

5. Vor crede ca nunta ta este de fapt nunta lor. Tocmai de aceea isi vor lua numeroase reviste despre nunta, se vor documenta in legatura cu evenitmentul. Ceea ce este bine, insa nu este ok daca vor intrece masura si vor incepe sa creada ca ele vor fi vedetele evenimentului care urmeaza sa aiba loc.

teilor.ro

Asadar, sunt anumite lucruri suparatoare pe care domnisoarele de onoare le fac. Asa ca, daca urmeaza sa ai un astfel de rol in cadrul unei nunti, ar fi bine daca ai evita sa faci acele greseli care cu siguranta nu vor fi pe placul miresei. Nu uita ca nu este nunta ta, asa ca incearca sa nu creezi probleme. Sau daca urmeaza sa fii mireasa, atunci ar fi bine daca ai sti dinainte ce te poate astepta din partea domnisoarelor de onoare.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment