5 lucruri pe care le fac barbatii indragostiti

Uneori e usor sa iti dai seama daca o persoana este indragostita de tine. Insa, uneori, poate fi greu sa realizezi care sunt sentimentele pe care cineva le are pentru tine. Desigur, daca esti intr-o relatie de mai mult timp, atunci incepi sa sesizezi unele lucruri si iti poate fi mai usor sa observi sentimentele partenerului de cuplu. Iata care sunt cele 5 lucruri pe care le fac barbatii indragostiti.

5 lucruri pe care le fac barbatii indragostiti

1. Te respecta. Respectul sta la baza uneo relatii solide, sanatoase. Este important sa ai proape un partener care considera ca sunteti egali, care nu te vede ca pe un obiect sau ca pe o persoana care ii sta la dispozitie pentru a-i indeplini anumite dorinte.

2. In timp ce unii barbati spun anumite lucruri numai pentru a atrage femeile si pentru a obtine ceea ce vor, altii prefer sa fie sinceri. Sa spuna lucrruilor pe nume si sa isi exprime opiniile, chiar daca partenera de cuplu nu este de acord cu ele. De ce? Pentru ca ei stiu cat de importanta este sinceritatea intr-o relatie. Nu incearca sa se ascunda dupa o masca, ci prefera sa fie sinceri, chiar daca uneori unele lucruri nu sunt pe placul partenerei de cuplu. Insa un adevar neplacut este mai bun decat o minciuna frumoasa.

5 lucruri pe care le fac barbatii indragostiti

WallDevil

3. Un barbat indragostit isi aminteste lucrurile importante. Spre exemplu, stie ce fel de cafea iti place, ce muzica asculti. Stie cand esti suparata, cand esti fericita. Stie cum poate sa te faca sa zambesti etc. De ce? Pentru ca iubirea este un sentiment frumos si firesc. Si, cand ai astfel de sentimente, este normal sa iti amintesti lucrurile importante pentru partenerul de cuplu. Desigur, acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor.

CITESTE SI: Ce vor femeile, oare, intr-o relatie?

4. Incearca sa fie o persoana mai buna. Nu pentru ca astfel ei isi vor impresiona iubitele sau sotiile. Ci pentru simplul motiv ca stiu ca persoana iubita merita sa aiba alaturi pe cineva mai bun. Astfel, barbatii indragostiti vor sa evolueze si sa devina cea mai buna versiune a lor. Deci, daca vezi ca partenerul tau incearca sa se schimbe pentru tine, este un semn ca te iubeste si isi doreste sa fie cea mai buna versiune a lui pentru persoana iubita.

5 lucruri pe care le fac barbatii indragostiti

The Huffington Post

5. Nu va renunta niciodata. In momentul in care face orice pentru a salva relatia si pentru a nu pierde persoana iubita, inseamna ca este indragostit. Si nu ar lupta pentru oricine. Stie ca iubirea nu se gaseste atat de usor si nici nu se pastreaza cu usurinta. Dar este dispus sa faca price pentru a lupta pentru relatie si pentru femeia din viata lui.

CITESTE SI: Diferenta de varsta intr-o relatie

Acestea sunt cele 5 semne care iti arata ca barbatii sunt indragostiti. Daca si partenerul tau de cuplu face asta, inseamna ca te iubeste cu adevarat. Si ca urmeaza, cel mai probabil, sa ajungeti la un moment dat la altar.

Iar acum, la final, inainte de a incheia materialul, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment