5 lucruri pe care invitatii la nunta chiar le fac

Sigur ca vrei ca invitatii de la nunta ta sa se distreze si sa aiba numai cuvinte de lauda la adresa evenimentului vostru. Cu toate acestea, dupa ce se termina nunta, cu siguranta fiecare va face sau va spune anumite lucruri legate de evenimentul vostru. Iata care sunt cele 5 lucruri pe care invitatii la nunta chiar le fac.

5 lucruri pe care invitatii la nunta chiar le fac

1. Posteaza imagini pe retelele sociale. Multe persoane au conturi pe retelele sociale si probabil mai mult de 40 % dintre invitati vor face poze in timpul evenimentului si ulterior le vor posta pe conturile lor de pe retelele sociale. Sa speram, totusi, ca nu vor sta lipiti toata noaptea de telefoane, ca vor dansa si se vor distra la nunta. Daca exista un hashtag pentru nunta, atunci nu ezita sa il comunici invitatilor. In felul acesta poti vedea pozele si ulterior le poti alege pe cele ca iti plac cel mai mult. Le poti sorta cronologic si poti avea mult mai multe amintiri din ziua cea mare. Daca esti o persoana care nu vrea sa se expuna pe retelele sociale, atunci comunica-le invitatilor lucrul acesta. Poate vor rezista tentatiei si nu vor posta nici in timpul nuntii, nici dupa eveniment acele poze din ziua voastra magica.

2. Vor compara si vor critica detaliile. Mai mult de 20 % dintre invitati vor face asta dupa ziua cea mare. Se vor referi la mancare, la bautura, la muzica, la tinuta atunci cand vor decide daca a fost sau nu un eveniment reusit. Insa nu trebuie sa pui la suflet daca auzi ca se spun lucruri mai putin placute despre nunta voastra. Nu uita ca te-ai casatorit cu persoana iubita, ati devenit sot si sotie, iar oamenii vor comenta intotdeauna si mereu se vor arata nemultumiti de un aspect sau altul. Si probabil si tu ai comparat ori ai criticat anumite aspecte de la evenimentele la care ai luat parte. Stii cum e, stii ca e natura umana si nu ai ce face in privinta asta. Poate fi vorba despre rautate ori pur si simplu anumite observatii pe care oamenii le fac. Cum spuneam, nu trebuie sa pui la suflet.

lucruri pe care invitatii la nunta chiar le fac

Getty

3. Vor petrece dupa nunta. Asta inseamna ca desi evenimentul vostru s-a sfarsit, invitatii tot vor fi dornici sa mai petreaca si vor gasi o modalitate sau alta prin care sa faca lucrul acesta. Ar fi indicat sa nu conduca daca vor consuma bauturi alcoolie si daca poti discuta cu ei in legatura cu acest subiect, ar fi de ajutor. Insa, desigur, nu trebuie sa te comporti de parca ai fi dadaca lor.

4. Vor face sex. Conform statisticilor, aproximativ 20 % dintre cuplurile invitate la o nunta vor face sex cu partenerii de cuplu sau cu sotii ori sotiile lor dupa ce petrecerea de nunta ia sfarsit.

5. Beau prea mult. Statisticile arata ca destul de multi invitati cconsuma mai mult alcool decat ar trebui in timpul unui eveniment de acest gen. De asemenea, sunt unii invitati care poate consuma deja putin alcool inainte de a ajunge la nunta. Este bine daca mirii asigura intr-un fel sau altul transportul persoanelor care nu vor fi capabile sa conduca dupa nunta, avand in vedere cantitatea de alcool consumata.

Si acum, dupa ce am aflat care sunt cele 5 lucruri pe care invitatii la nunta chiar le fac, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare palcuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment