5 lucruri enervante pe care miresele nu vor sa le auda

Urmeaza nunta, asa ca este posibil ca miresele sa primeasca anumite sfaturi ori sa auda anumite lucruri deranjante. Daca stii pe cineva care urmeaza sa se casatoreasca, ai mare grija! Iata care sunt cele 5 lucruri enervante pe care miresele nu vor sa le auda. Incearca sa nu ii transformi evenimentul intr-unul neplacut. Nu uita ca este ziua ei speciala, magica, la care probabil viseaza din copilarie.

5 lucruri enervante pe care miresele nu vor sa le auda

1. “Incearca sa fii unica, nu ca toate celelalte mirese!”. Din moment ce fiecare persoana este unica, inseamna ca si mireasa va fi unica, nu? Este evident ca nu va incerca nicio mireasa sa fure idei de la alta. Toate femeile vor ca nunta lor sa fie speciala, iar ea, sotul ei si, desigur, invitatii, sa isi aduca aminte cu placere de ziua aceea magica. Asa ca nu ii spune miresei sa fie unica, pentru ca deja este. Facand asta, ii vei da senzatia ca nunta ei sta sub semnul banalitatii, al lucrurilor comune, si cu siguranta nu va fi fericita sa auda una ca asta inainte de nunta.

2. “Ar trebui sa faci altceva cu banii, nu sa organizezi nunta!”. Cum spuneam mai sus, nunta este un eveniment unic, magic pentru fiecare femeie si probabil viseaza ziua aceea din copilarie. De asemenea, nunta este si modalitate prin care cuplul celebreaza iubirea alaturi de oamenii dragi. Da, cand planifici nunta ai nevoie de ceva bani, insa in astfel de situatii aspectul financiar nu ar trebui sa fie pus pe plan principal. In limita posibilitatilor financiare, fiecare cuplu va avea nunta la care viseaza. Daca pentru ei este important sa celebreze in modul acesta iubirea ce ii leaga, atunci nimeni nu ar trebui sa le dea sfaturi legate de latura financiara.

lucruri enervante pe care miresele nu vor sa le auda

New York Post

3. “Exagerezi!”. Da, poate asta este, poate exagereaza in anumite privinte, ori in toate. Dar este nunta ei, trebuie sa fie perfecta, asa ca imediat ce un lucru nu decurge conform planului, va intra in panica si este posibil ca viitoarea mireasa sa devina “Bridezilla”. Daca ii vei spune ca exagereaza, nu vei face altceva decat sa o enervezi. Daca ai senzatia ca nu vede lucrurile asa cum le vezi tu, incearca sa ii comunici asta intr-un mod mai elegant. Si incearca si sa o ajuti pentru a redeveni persoana pe care o stiai, pentru a sacapa de stres si de acele exagerari.

4. “Totul este despre tine!”. Nu e chiar asa. Desigur, mirii sunt cei ce vor fi in centrul atentiei, este ziua lor speciala, insa si invitatii conteaza. Sa nu uitam ca ei vor primi mancare, marturii, vor fi prezenti la o petrecere care nu are voie sa ii plictiseasca, asa ca poate fi destul de frustrant pentru o mireasa sa auda ca nu are de ce sa isi faca griji in privinta invitatilor pentru ca nunta se rezuma la ea. Nu este chiar asa!

5. “Nu-mi plac nuntile!”. Asta este ceva ce te priveste pe tine, nu pe ea. Daca vei spune asta, vei lasa impresia ca nunta ei nu iti place. Si carei mirese i-ar placea sa auda ca nunta pe care a organizat-o nu este pe placul cuiva?

Acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 5 lucruri enervante pe care miresele nu vor sa le auda, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment