5 lucruri care se schimba dupa logodna

Cand te logodesti, inseamna ca relatia voatsra a trecut la urmatorul nivel. Bineinteles ca acest lucru atrage dupa sine anumite schimbari, unele sentimente. Afla mai multe detalii din randurile de mai jos, unde vei gasi o lista cu cele 5 lucruri care se schimba dupa logodna, precum si explicatiile pentru fiecare dintre ele.

teilor.ro

5 lucruri care se schimba dupa logodna

1. Neintelegerile ti se vor parea mult mai importante. Este firesc ca uneori sa va mai certati. Nu este mereu totul perfect. Dar nu intra in panica. Faptul ca ati trecut la urmatorul nivel in relatie poate pune presiune asupra voastra. Vrei sa fiti de acord in toate privintele, indiferent daca este vorba despre bani, locuinta, sau alte aspecte in privinta carora trebuie sa va intelegeti si sa gasiti o solutie care sa fie pe placul amandurora. Nu uita ca este vorba si de compromisuri. Si ca este firesc sa treci prin astfel de momente. Dar la final totul va fi bine atata timp cat exista comunicare intre voi.

5 lucruri care se schimba dupa logodna

Escrow

2. Ceilalti va vor trata diferit. Asta pentru ca relatia voastra a devenit mai serioasa, nu mai sunteti doar iubiti. Urmeaza sa va casatoriti. Asa ca vor trata cu mai multa seriozitate deciziile pe care le veti lua si tot ceea ce tine de voi. Dupa logodna se vor astepta sa ramaneti impreuna pentru toata viata. Sunt mici slabele sa dati inapoi.

3. Oemenii vor avea multe de spus. Despre voi, despre relatia voastra, despre cum trebuie sa faceti nunta si multe alte lucruri. Bineinteles ca toti va vor da sfaturi, pentru ca stiu mai bine ce inseamna sa fii logodit si/sau casatorit. Insa nu uitati ca inainte de toate voi sunteti cei care stiti cel mai bine ce ste ok pentru voi si ce nu. Ascultati cu politette sfaturile celorlalti, care vi le dau cu intentii bune, insa la final decideti daca este sau nu este cazul sa tineti cont de ele.

teilor.ro

CITESTE SI: 8 lucruri pe care sa nu le spui prietenei tale imediat dupa logodna

CITESTE SI: 18 lucruri de facut dupa logodna

4. Este o perioada pe care o considerati un fel de repetitie. Pentru ceea ce va urma, adica mariajul. Veti afla mai multe unul despre celalalt, despre relatia voastra si astfel veti incepe drumul catre acel “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Desigur, vor fi si momente mai putin fericite, caci este vorba despre viata reala, nu un basm.

5 lucruri care se schimba dupa logodna

ISTOCK/LATTAPICTURES

5. Va fi o perioada tare frumoasa, de care te vei bucura din plin. Asta pentru ca, asa cum spuneam mai sus, relatia ajunge la urmatorul nivel. Ai acea siguranta pe care, poate, inainte nu o aveai. Stii ca vreti amandoi sa ramaneti impreuna pentru toata viata. Si asta conteaza foarte mult. Se va crea o legatura mai puternica intre voi, va veti simti mult mai apropiati unul de celalalt.

teilor.ro

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 5 lucruri care se schimba dupa logodna, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa va casatoriti si inca nu ati ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site v-au atras atentia, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment