5 intrebari pe care invitatii la nunta le adreseaza inainte de eveniment

Mai e putin pana la ziua cea mare. Au mai ramas mici detalii de pus la punct, emotiile se aduna, iar mirele si mireasa sunt nerabdatori. Abia asteapta sa devina sot si sotie. Insa, ei trebuie sa stie ca sunt 5 intrebari pe care invitatii la nunta le adreseaza inainte de eveniment. Iata despre ce este vorba.

teilor.ro

5 intrebari pe care invitatii la nunta le adreseaza inainte de eveniment

1. Este grav daca inca nu este gata tinuta pe care o voi purta la eveniment?

Este o intrebare pe care domnisoarele de onoare, cavalerii de onoare sau alti invitati la nunta o pot adresa cuplului care urmeaza sa se casatoreasca. Sigur ca pe masura ce timpul trece, fiecare persoana implicata in eveniment trebuie sa puna la punct ultimele detalii. Insa se poate intampla ca dintr-un motiv sau altul, oamenii sa intre in criza de timp si sa intre in panica. In astfel de situatii, este bine ca mirele si mireasa sa isi pastreze calmul si sa aiba o strategie pregatita. Poate pot recomanda magazine din care sa se achizitioneze tinutele pentru eveniment, poate pot recomanda o croitorie ori desemneaza o persoana care sa se ocupe de tot ceea ce tine de tinutele unor persoane si astfel totul va fi gata la timp iar crizele vor fi evitate.

nunta

nunta

2. Cand si unde ne vedem?

teilor.ro

Este bine ca invitatia la nunta sa contina informatii legate de loc si ora. De asemenea, pentru detalii este bine ca viitorii miri sa comunice din timp cu cei ce iau parte la eveniment. Ajuta si un site dedicat nuntii unde invitatii pot vedea toate informatiile de care au nevoie.

3. Mi-a vazut cineva (un accesoriu)?

Cu putin timp inainte de nunta se pot intampla multe lucruri. Spre exemplu, un accesoriu al unei domnisoare de onoare, incarcatorul telefonului, sau orice altceva ar putea sa se rataceasca. Si, daca fara acel ceva lcururile nu decurg conform planului, in special mireasa se poate panica si poate crede ca nunta va fi un dezastru. Pentru a evita astfel de scenarii este recomandat ca cei repsonsabili pentru un lucru sau altul sa aiba o lista facuta dinainte si sa bifeze fiecare lucru rezolvat pentru ziua cea mare. Sa se stie unde se gaseste un lucru sau altul si sa aiba grija sa nu se rataceasca ceva.

4. Persoana care trebuia sa ma insoteasca nu mai poate ajunge. Pot veni cu altcineva?

teilor.ro

Sigur ca invitatia la nunta nu este ca un bilet la teatru. Insa poate fi un gest frumos din partea mirilor sa le permita invitatilor sa vina cu o alta persoana decat au anuntat initial. In fond, locul pentru persoana respectiva a fost deja rezervat, deci nu se va imputina numarul invitatilor.

nunta

nunta

5. Sunt programata prea devreme la salon. Ce fac?

Ei bine, cam este problema lor, ei si-au facut programarile. Chiar daca este devreme pentru machiaj sau coafura, daca mai tarziu nu se poate, atunci poate ar fi mai bine sa se ocupe de acele aspecte atunci cand era programarea facuta. Si dupa aceea se pot relaxa si pot astepta sa inceapa evenimentul.

Si acum, la final, dupa ce am aflat care sunt cele 5 intrebari pe care invitatii la nunta le adreseaza inainte de eveniment, sa accesam si pagina StudioBlitz unde gasim clipuri artistice de nunta.

teilor.ro

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment