5 intrebari care ti se vor pune dupa nunta

Dupa ce te casatoresti trebuie sa te astepti la anumite intrebari din partea cunostintelor, din partea rudelor si perietenilor. Fie este vorba de o simpla curiozitate, ori despre anumite sfaturi pe care ceilalti vor sa vi le ofere. Iata care sunt cele 5 intrebari care ti se vor pune dupa nunta.

5 intrebari care ti se vor pune dupa nunta

1. “Cum va simtiti dupa nunta?”. Este o intrebare care va este adresata pentru a le evita pe altele, care vi se pot parea mai incomode, cum ar fi cele legate de venirea pe lume a copilului vostru, de exemplu. Oamenii vor sa stie cum este viata voastra acum, dupa ce v-ati casatorit, daca este ceva ce s-a schimbat intre timp. Poate este vorba despre o curiozitate a celor care inca nu au facut pasul cel mare in relatie si asteapta sa afle mai multe detalii de la voi.

2. “Cum este viata de cuplu casatorit?”. Oamenii se asteapta ca dupa nunta, totul sa se schimbe radical. Au senzatia ca orice aspect al vietii voastre se va transforma imediat ce va casatoriti. Si aceasta este una dintre cele 5 intrebari care ti se vor pune dupa nunta.

3. “Cand veti avea un copil?”. Bineinteles ca dupa nunta, oamenii se asteapta ca voi sa aveti imediat un copil. Si va vor intreba cand aveti de gand sa faceti un bebe, cati copii va doriti, daca va doriti fetita sau baietel si multe altele legate de acest subiect. Asa ca, dupa ce va casatoriti, aveti grija si pregatiti dinainte rapsunsuri si pentru o astfel de intrebare.

5 intrebari care ti se vor pune dupa nunta

Image: Rob Melnychuk/Getty Images

4. “Unde va veti petrece luna de miere?”. Daca inca nu ati anuntat pe retelele de scoializare ce planuri aveti pentru luna de miere, atunci cu siguranta oamenii vor fi curiosi sa afle care este destinatia aleasa pentru prima vacanta petrecuta impreuna in calitate de sot si sotie. Sau poate ati fost deja in luna de miere, insa daca nu ati postat pe retelele sociale ceva legat de luna de miere, atunci cu siguranta trebuie sa va asteptati sa primiti astfel de intrebari.

5. “Cand veti primi pozele de la nunta?”. Bineinteles ca toata lumea este nerabdatoare sa vada pozele. Iar unii dintre invitati vor dori sa gaseasca cele mai frumoase cadre in care au fost surprinsi pentru ca, ulterior, acele imagini sa apara pe retelele de socializare. Asa ca, din nou, pregateste-te pentru o astfel de intrebare si asigura-te ca le dai informatiile corecte celor care vor sa afle cand vor fi gata pozele de le marele eveniment.

Asadar, sunt anumite intrebari care vi se vor adresa dupa ce va veti casatori. Mai sus le-ai vazut pe cele cinci dintre cele mai intalnite. Si acum, la final, dupa ce ai aflat cum stau lucrurile dupa nunta, la ce intrebari va trebui sa raspundeti, va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa va casatoriti si inca nu ati gasit un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site v-au atras atentia, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment