4 pași pentru o petrecere reușită

Dacă vrei să eviți ca petrecerea de la nunta ta să fie un fiasco total și scena de dans să rămână goală trebuie neapărat să angajezi o trupă de profesioniști care să fie capabili să îi implice pe toți invitații voștri. Urmați 4 pași simpli care vă pot ajuta să alegeți muzica perfectă pentru ziua cea mare!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pasul 1: Muzica trebuie să vă placă în primul rând vouă

Pasul 2: Muzica pentru deschiderea petrecerii

Pasul 3: Dansul mirilor

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pasul 4: Muzica pentru petrecere

Pasul 1: Muzica trebuie să vă placă în primul rând vouă

Amintiți-vă că la petrecerea voastră voi trebuie să vă distrați cel mai tare. Voi sunteți protagoniștii acestui eveniment și nimeni nu trebuie să vă dicteze ce temă muzicală să alegeți. Chiar dacă genurile muzicale comerciale reușesc să implice toți invitații, fiecare persoană are propriul stil și muzica este foarte personală! Trebuie să vă orientați atenția și către oaspeți pentru că muzica este un element foarte important pentru o petrecere de succes. Rămâneți fideli gusturilor voastre, dar nu uitați că toată lumea trebuie să se distreze. Pentru a reuși acest lucru evitați genurile muzicale prea particulare și extreme;dați o notă personală în alegerea muzicii.

Enkant

Pasul 2: Muzica pentru deschiderea petrecerii

Întâmpinarea invitaților poate dura și câteva ore, de aceea este important ca muzica să nu fie prea invazivă. Aceasta trebuie să fie o muzică de fundal care să umple momentele goale până la sosirea tuturor invitaților. În timpul mesei muzica aleasă ar trebui să fie lejeră pentru a nu disturba invitații și pentru a crea o atmosferă particulară. Pentru momentele speciale, cum ar fi primirea cadourilor sau tăierea tortului, muzica trebuie să fie diversificată și volumul dat tare pentru a implica pe toată lumea.

merimac.ca

Pasul 3: Dansul mirilor

Alegerea acestei melodii depinde doar de voi. Este partea în care aveți libertatea totală de alegere a genului muzical potrivit momentelor voastre comune: melodiile pe care ați dansat prima dată sau pe care vi le-ați dedicat de-a lungul relației și au o încărcătură emoțională deosebită. Îți place tangoul? Sau o melodie latino? Puțini proaspeți căsătoriți aleg o piesă banală, majoritatea preferă ca acest moment să vorbească despre povestea lor de dragoste și să creeze o amintire de neuitat. Din acest motiv, primul dans nu ar trebui să fie un vals. Realizați o coregrafie în doi sau în grup: chiar dacă nu sunteți dansatori profesioniști merită să vă implicați pentru a da o notă originală întregii zile.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

delta.dance

Pasul 4: Muzica pentru petrecere

Muzica pentru petrecere trebuie să fie cireașa de pe tort. Găsiți un echilibru în alegerea pieselor pentru a satisface gusturile tuturor invitaților. De aceea, nu țineți cont doar de gusturile voastre și nu uitați că trebuie să se distreze toată lumea. Nu renunțați la muzica voastră preferată, dar variați între stilul comercial și cel pop. Cei mai în vârstă se vor bucura de hiturile tinereții lor care le vor permite să se dezlănțuie pe scenă. Restul publicului trebuie să îl animați cu melodii moderne și clasice. Pentru o bună organizare ați putea crea o gradație a pieselor selectate: este bine să începeți cu piese tradiționale și să continuați cu pop românesc și internațional.

Și acum, la final, dupa ce ai aflat cum sa alegi muzica pentru nunta ta, te invit si pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment