4 motive neasteptate pentru care este bine sa ai o filmare de la nunta

Sunt unele cupluri care poate se gandesc ca nu au nevoie de o filmare de la nunta. Considera ca pozele sunt suficiente pentru a ramane cu amintiri fizice, materiale, de la marele eveniment. Insa, trebuie sa recunoastem ca si filmarea are un rol important. Mai ales acum, cand aparatura moderna ne permite sa inregistram momente unice din viata noastra, de ce sa nu profitam de acest avantaj? Iata care sunt cele 4 motive neasteptate pentru care este bine sa ai o filmare de la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4 motive neasteptate pentru care este bine sa ai o filmare de la nunta

1. Memoria nu te va ajuta mereu. Iti mai aduci aminte tot ceea ce s-a intamplat in scoala generala? Sau la liceu? Desigur, poate numai momentele foarte importante. Ideea este ca de-a lungul timpului iti vei face amintiri noi. Si astfel ajungi sa uiti multe momente esentiale, daca nu ai si anumite amintiri fizice. Asa se intampla si in cazul nuntilor. Asa ca, daca vrei ca peste ani sa revezi nunta, cu tot ceea ce s-a intamplat in ziua respectiva si pentru a retrai acele momente, ai nevoie de un material video ce iti va trezi anumite amintiri frumoase, emotionante.

4 motive neasteptate pentru care este bine sa ai o filmare de la nunta

Westover Inn

2. Pentru invitatii ce nu au putut sa ia parte le eveniment. Poate ai o bunica ce nu poate veni la nunta, avand in vedere varsta sa inaintata, ori poate un frate ce nu poate ajunge pentru ca nu lucreaza in tara si ii este imposibil sa se intoarca, ori sunt alte situatii de genul acesta. Prin filmarea de la nunta, si cei pe care ii doreai acolo in ziua ta speciala, vor putea sa vada ce s-a intamplat si vor simti ca intr-un fel sau altul au fost acolo, aproape de tine, asa cum si tu i-ai simtit aproape, daca nu fizic, cel putin sufleteste.

CITESTE SI: De ce este important sa vorbesti cu fotograful si cu videograful inainte de nunta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: 10 motive pentru care nu vei regreta ca ai angajat un videograf pentru nunta

3. Iti vei aminti de oameni asa cum erau in ziua nuntii. Timpul va trece, iar oamenii se vor schimba. Asa este firesc sa se intample. Viata va trece intr-un ritm mult prea alert. Iar ziua nuntii va deveni o amintire furmoasa, insa tot mai indepartata pe masura ce timpul trece. Asa se va intampla si cu oamenii. Se vor schimba, iar acele persoane tinere si pline de viata, elegante, vor deveni la un moment dat bunici. Si este placut sa ai anumite amintiri care te duc cu gandul la tinerete, la persoanele pe care le-ai avut alaturi in acea perioada.

4 motive neasteptate pentru care este bine sa ai o filmare de la nunta

©AlexisJuneWeddings | Karen + Joe Married, Natirar, Peapack, NJ | NYC + Destination Wedding Photographer

4. Gandeste-te la viitor. 8 ani mai tarziu. Tu si sotul tau astepteti sa vina dadaca pentru a putea iesi undeva. Sarbatoriti 8 ani de casnicie. In dimineata aceea, copiii vostri vin in dormitor, se asaza langa voi, in pat si va intreaba cum a fost nunta voastra. Care este cel mai bun mod de a le prezenta marele eveniment? Ei bine, filmarea.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 4 motive neasteptate pentru care este bine sa ai o filmare de la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca inca nu ai ales un cameraman pentru nunta, iar filmarile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment