3 lucruri pe care domnisoarele de onoare nu trebuie sa le faca pentru mireasa

Sa fii domnisoara de onoare inseamna sa ai o anumita responsabilitatae fata de femeia care urmeaza sa se casatoreasca. Aceste responsabilitati depind foarte mult de relatia pe care o ai cu viitoarea mireasa. Cu toate acestea, sunt 3 lucruri pe care domnisoarele de onoare nu trebuie sa le faca pentru mireasa. Daca urmeaza sa fii domnisoara de onoare sau mireasa, atunci trebuie sa stii ce nu este in regula ca domnisoara de onoare sa faca pentru cea care urmeaza sa se casatoreasca.

3 lucruri pe care domnisoarele de onoare nu trebuie sa le faca pentru mireasa

1. Nu trebuie sa devina purtatorul de cuvant al miresei. Da, domnisoara de onoare va avea anumite responsabilitati, insa cea mentionata anterior nu intra in discutie. Daca miresei nu ii convine ceva, ea va fi cea care trebuie sa rezolve problema. Spre exemplu, daca nu ii convine faptul ca viitorul mire spune sau face un anumit lucru, ea trebuie sa rezolve problemele, discutand cu el. De asemenea, daca, spre exemplu, este ceva ce nu ii place la invitatiile de nunta, tot ea trebuie sa comunice lucrul acesta celor ce se ocupa de invitatii. Domnisoara de onoare nu trebuie sa fie pusa intr-o astfel de situatie. Mai mult decat atat, exista sansa ca ea sa nu stie cum sa gestioneze situatia, cum sa explice care este problema. Si va ajunge sa regrete ca acceptat sa fie domnisoara de onoare.

2. Nu trebuie sa ramana fara bani pentru viitoarea mireasa. Chiar daca a acceptat sa fie domnisoara de onoare, nu inseamna ca trebuie sa ramana fara bani. Cheltuielile pentru nunta nu trebuie sa depaseasca bugetul alocat evenimentului. Daca ii vei cere sa cumpere o anumita rochie care costa mai mult decat ii permite buzunarul sau sa arunce banii pe o petrecere a burlacitelor ce ii depaseste cu mult bugetul, atunci nu este numai o dovada de lipsa de politete, ci si de egoism. Discutati inca de la incpeut despre bugetul pentru nunta, asa incat sa stiti cat puteti cheltui.

3. Nu trebuie sa isi ceara scuze pentru tine. Tuturor ni se intampla sa ne pierdem calmul si sa avem reactii mai putin placute. Iar cand vorbim despre viitoare mirese, atunci trebuie sa stim ca din cauza stresului si a emotiilor, ele pot spune sau pot face anumite lucruri suparatoare pentru altii. Daca se intampla asa ceva, este bine ca tot mireasa sa fie cea care isi prezinta scuzele in fata celor pe care i-a suparat. Domnisoara de onoare nu trebuie sa isi ceara scuze in numele viitoarei mirese. Nu exista niciun motiv pentru care sa faca una ca asta.

Asadar, sunt 3 lucruri pe care domnisoarele de onoare nu trebuie sa le faca pentru mireasa. Mai sus ai vazut despre ce este vorba. Daca vei fi domnisoara de onoare, nu accepta sa le faci. Iar daca esti viitoarea mireasa, nu o impovara pe domnisoara ta de onoare cu astfel de responsabilitati.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBliotz pentru a viziona clipuri artistice de nunta din care te poti inspira pentru organizarea marelui eveniment.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment