12 lucruri la care se gandeste mirele cand vine vorba de organizarea nuntii

Da, v-ati logodit si abia asteptati ziua in care veti deveni sot si sotie. Insa, pana sa ajungeti acolo, trebuie sa treceti si printr-o etapa destul de solicitanta: organizarea marelui eveniment. Si poate dura ceva timp lucrul acesta. Multe viitoare mirese prefera sa se ocupe de majoritatea lucrurilor legate de organizarea marelui eveniment. Insa, cum nunta nu este numai despre mireasa, ci si despre mire, iata care sunt cele 12 lucruri la care se gandeste mirele cand vine vorba de organizarea nuntii.

12 lucruri la care se gandeste mirele cand vine vorba de organizarea nuntii

1. “Nu iti face griji, ma voi ocupa eu de trimiterea invitatiilor/alegerea muzicii/alegerea localului etc.”

2. “Hmmmm… De ce arata casa noastra precum o clasa de generala, unde copiii sunt in timpul lucrului manual sau implicati in diverse activitati ce le solicita imaginatia si creativitatea?”

12 lucruri la care se gandeste mirele cand vine vorba de organizarea nuntii

Kathy DeMerchant Photography

3. “Chiar avem nevoie de astfel de lucruri? Adica nunta nu se rezuma la aceste lucruri, nu?”

4. “Chiar nu inteleg ce e asta. Nu am auzit niciodata de asa ceva!”

5. “Nu, nu voi purta acea camasa, acei butoni. Nu inseamna nu! As arata chiar ridicol, draga mea!”

6. “Cati oameni vom invita la nunta? Serios? Atat de multi? Nici nu stiam ca eu cunosc atat de multe persoane!”

7. “Chiar trebuie sa ii intreb pe prietenii mei daca vor sa imi fie cavaleri de onaore? Credeam ca este de la sine inteles lucrurl asta. Nu e? Ei bine, atunci voi face asta, bineinteles!”

8. “Dar de nunta? Hmmmm… De ce nu un televizor?”

9. “Nu te supara iubito, dar chiar nu trebuie sa te agiti atat pentru niste flori, pentru pasii un pic gresiti pe care ii facem in timpul dansului mirilor. Sunt atat de multe alte lucruri care conteaza mai mult”. Este bine ca astfel de ganduri sa ramana numai in mintea mirelui. Asta pentru ca mireasa vede lucrruile altfel si nu va fi deloc incantata de astfel de comentarii venite din partea viitorului ei sot.

12 lucruri la care se gandeste mirele cand vine vorba de organizarea nuntii

Weddings – LoveToKnow

10. “Oh, Doamne. Sora ta/mama ta/prietena ta a sunat din nou pentru a vorbi DIN NOU despre nunta. Tocmai ati terminat convorbirea cu cinci minute in urma!”

11. “A venit si momentul pentru petrecerea burlacilor. Asa ca, ne vom distra de minune eu si prietenii mei. Bineinteles ca si tu, iubita mea, te vei distra impreuna cu prietenele tale la petrecerea burlacitelor”.

12. “Avem nevoie de o masina cool in care sa plecam de la ceremonia religioasa, de la cununia civila etc. Sau chiar am putea sa o conducem in timpul sedintelor foto si/sau video. De ce nu? Ar arata senzational!”

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 12 lucruri la care se gandeste mirele cand vine vorba de organizarea nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf pentru marele eveniemnt ce urmeaza sa aiba loc, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi. Daca ai nevoie de orice fel de informatii, suntem la dispozitia ta. Asa ca, nu ezita sa ne intrebi ceea ce vrei sa stii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment