12 idei pentru organizarea unei nunti de neuitat

In acest articol, viitorii miri vor gasi o lista cu 12 idei pentru organizarea unei nunti de neuitat. Daca vreti sa va surprindeti invitatii, atunci cu siguranta trebuie sa faceti ceva inedit. Si, astfel, nunta voastra va deveni o amintire aparte pentru cei ce iau parte la eveniment.

12 idei pentru organizarea unei nunti de neuitat

1. Un playlist de neuitat. Cheia unei nunti reusite o reprezinta muzica. Daca oamenii se vor simti bine pe ringul de dans, atunci evenimentul va avea un succes garantat. Asa ca alegeti cu mare grija muzica pentru evenimentul vostru deoarece are un rol esential in cadrul nuntii.

2. Cabina foto. A devenit din ce in ce mai populara in randul nuntilor. De ce? Pentru ca invitatii se pot distra, pot face poze amuzante folosind recuzita. Si la final vor pleca acasa cu cele mai trasnite amintiri.

3. Slapi pentru ringul de dans. Dupa cateva minute de dans, ese posibil ca invitatii sa nu mai poata purta pantofii. Pentru a ramane pe ringul de dans, ati putea sa le oferiti slapi. Ii puneti intr-un cos si de acolo pot lua cei care au nevoie de asa ceva.

4. Marturii. Invitatii pot fi foarte curiosi in legatura cu acestea. Se pot intreba ce surpriza ii asteapta la nunta. Asa ca nu ezitati sa fiti creativi. Veti vedea ca nu aveti cum sa dati gres.

5. Jocuri. Sunt distractive si invitatilor cu siguranta le va placea sa ia parte la astfel de momente. Asa ca puteti include in cadrul nuntii diverse jocuri pentru voi si invitatii vostri.

idei pentru organizarea unei nunti de neuitat

Amanda Rose Weddings

6. Bauturi personalizate. Pot fi cu alcool sau fara. Depinde de voi si de cei ce iau parte la marele eveniment. Pot avea diferite culori si arome. Lasati-va imaginatia sa va ajute.

7. Ochelari de soare personalizati. Pot fi de dimensiuni impresionante sau accesorizati in cele mai neasteptate moduri. Va fi distractiv pentru invitati sa ii poarte.

8. Masina de fum. Fotografiile de la nunta vor arata tare bine daca in peisaj va intra si fumul. De asemenea si invitatilor le va face placere sa se miste pe ringul de dans prin fumul creat de acel aparat.

9. Candy bar. Cui nu ii plac dulciurile? Un candy bar poate fi o surpriza dulce si colorata pentru invitati. ALegeti cele mai deosebite prajituri si lasati-i pe invitati sa se bucure de ele.

10. Cacktailuri ce va reprezinta. Ambii miri pot crea un anumit cocktail. Folositi-va imaginatia, la nevoie certi si ajutorul unei persoane pricepute si creati cel mai deosebit cocktail. Al miresei si al mirelui.

11. Artificii. Noaptea vor face senzatie aceste artificii. Invitatii nu au cum sa nu le aprecieze. Asadar, nu mai stati pe ganduri!

12. Food Truck sau camionete cu mancare. Acestea vor fi o surpriza extra pentru invitati, pe langa meniul de nunta si pe langa desertul delicios. Dupa ce danseaza, dupa ce se distreaza si se incalzesc pe ringul de dans, invitatii pot iesi afara pentru a se bucura de ceea ce le ofera aceste camionete. Nunta voastra va ramane in amintirea lor.

Asadar, te poti inspira din lista cu cele 12 idei pentru organizarea unei nunti de neuitat. De asemenea, poti accesa pagina StudioBlitz pentru mai multe idei pentru organziarea nuntii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment