11 lucruri la care se gandeste inainte sa te ceara in casatorie

Ti-ai dori sa afli ce e in mintea lui uneori? Iti venim in ajutor cu o lista cu 11 lucruri la care se gandeste inainte sa te ceara in casatorie. Poate nu vei putea sa ii citesti toate gandurile, dar se pare ca inainte de a cere in casatorie el se va gandi la anumite lucruri.

teilor.ro

11 lucruri la care se gandeste inainte sa te ceara in casatorie

1. “La ce ma gandesc?”

Atat de multe ganduri le trec prin cap barbatilor in acele momente! Leacul? Sa puna mai repede inelul pe degetul iubitei.

2. “Oare ma place familia ei?”

teilor.ro

Sau, mai bine zis, oare tatal ei il place? Este firesc sa isi puna intrebari legate de familia ei, avand in vedere ca vor face parte unii din vietile celorlalti.

lucruri la care se gandeste inainte sa te ceara in casatorie

lucruri la care se gandeste inainte sa te ceara in casatorie

3. “De unde stiu ca ea este persoana potrivita pentru mine?”

E firesc ca din cauza emotiilor sa ajunga sa isi puna astfel de intrebari. Insa rapsunul il stie deja din moment ce se gandeste sa o ceara in casatorie pe iubita lui.

4. “Va accepta sa fie sotia mea?”

teilor.ro

Cred ca raspunsul este evident. Dar, pana cand va auzi raspunsul, va avea emotii. Dar este, in majoritatea cazurilor, usor de intuit daca raspunsul va fi unul afirmativ venit din partea ei.

5. “Cum se va schimba viata mea dupa aceea?”

Este posibil sa se gandeasca la cum va fi viata lui dupa nunta, daca va mai putea sau nu sa faca unele lucruri, cum ar fi sa iasa cu prietenii la o bere, sa se uite la un meci si altele de genul asta. Sigur ca viata lui se va schimba, insa ar trebui sa poata continua sa se vada si cu prietenii lui.

6. “Cum se va schimba viata ei?”

teilor.ro

Da, si viata ei se va schimba, insa va fi vorba despre schimbari care o bucura. Va avea o familie. Iar asta nu inseamna ca trebuie sa renunte definitiv la ceea ce era sau facea inainte de nunta.

lucruri la care se gandeste inainte sa te ceara in casatorie

lucruri la care se gandeste inainte sa te ceara in casatorie

7. “Se va schimba viata noastra sexuala?”

Da, probabil lucrurile se vor schimba si in aceasta privinta. Insa, nu va faceti griji. Schimbarile vor fi unele pozitive. Va fi mai bine. Corect? Corect!

8. “Va fi o mama buna?”

Este bine ca se gandeste la viitorul vostru impreuna, la familie. Si raspunsul este, evident, unul pozitiv. Este o fiica buna, o prietena buna, o iubita la fel de buna, pentru ca altfel de ce ar mai fi impreuna cu ea, nu?

9. “Mai este inelul acolo?”

Emotiile incep sa isi spuna cuvantul si bineinteles ca va incepe sa isi faca griji in privinta inelului de logodna. Nu isi doreste ca totul sa fie pregatit si, inainte de a pune intrebarea, sa realizeze ca, de fapt, inelul de logodna este de negasit.

10. “Este bine ceea ce facem?”

Faceti ceea ce simtiti. Astfel veti sti ca este ok. Ne-am dori cu totii sa aruncam o privire in vietile noastre din viitor si sa aflam daca este sau nu este bine ceea ce decidem sa facem in prezent. Dar nu se poate asta.

11. “Sunt un geniu!”

Si, la final, va ajunge la concluzia asta. Doar a pus la cale un plan deosebit ca sa o ceara in casatorie pe iubita lui, a ales inelul pentru ea.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 11 lucruri la care se gandeste inainte sa te ceara in casatorie, te invit sa citesti si articolul de aici legat de logodna.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment