10 semne ca te va cere in casatorie

Nu stii cand te va cere in casatorie, dar abia astepti sa se intampla asta? Parca sunt unele semne care arata ca iti va oferi in curand inelul, dar uneori ai senzatia ca totul este doar in mintea ta? Mai jos vei gasi o lista cu cele 10 semne ca te va cere in casatorie. Daca le observi, atunci pregateste-te pentru a primi inelul de logodna. Iata despre ce este vorba.

10 semne ca te va cere in casatorie

1. Vorbeste despre relatia voastra, despre trecutul, prezentul si viitorul vostru. Daca vezi ca este nostalgic si, de asemenea, se gandeste cu entuziasm la viitorul vostru impreuna, atunci poate fi un semn ca urmeaza sa te ceara in casatorie.

2. Vrea sa organizeze ceva special pentru voi. Daca planuieste o vacanta romantica, o seara romantica, lucru pe care nu l-a facut sigur pana acum, ci impreuna cu tine, atunci poate fi un semn ca trebuie sa fii pregatita pentru ce urmeaza sa se intample.

3. Are un comportament bizar. Si nu intelegi de ce. Asta pentru ca nu stii ce pune la cale. Dar curand vei intelege totul. Vei pune cap la cap toate informatiile si vei vedea despre ce era vorba: cererea in casatorie.

4. Face economii. Asta deoarece poate fi destul de costisitor un inel de logodna. Plus ca daca cererea va avea loc intr-un loc deosebit, atunci si costurile vor fi mai mari. Deci, si acesta poate fi un semn ce nu trebuie ignorat.

10 semne ca te va cere in casatorie

Olive Photography

5. Brusc, isi arata interesul fata de preferintele tale in materie de bijuterii. Daca el, prietenii sau fmailia iti tot adreseaza intrebari referitoare la bijuteriile care iti plac, atunci este posibil ca partenerul tau de cuplu sa fie in cautarea unui inel de logodna. In sfarsit se apropie ziua cea mare! Este mai aproape decat crezi.

6. Vrea sa va petreceti mai mult timp cu familiile. Daca partenerul de viata se arata interesat de timpul petrecut cu familiile voastre, asta trebuie sa iti dea de gandit. Poate vrea sa ii informeze pe parinti in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample.

7. Te priveste intr-un mod diferit. Daca tu esti implicata in activitatile zilnice, dar in ochii lui aproape ca vezi inimioare, este clar ca trebuie sa te pregatesti sa spui DA!.

8. Iti pune intrebari legate de viitor. Poate acum se arata mai interesat decat de obicei in ceea ce priveste asteptarile tale de la el, de la relatie. Poate fi si acesta un semn ca se apropie momentul cel mare.

9. Familia si perietenii se poarta de parca ar sti ceva ce tu nu stii. Ba chiar par emotionati in preajma ta. Asta deoarece este posibil ca ei sa stie ce urmeaza sa se intample.

10. Ceva iti spune ca urmeaza sa se intampla asta. Este ceva ce nu poti explica, dar cu siguranta instinctul iti spune ca urmeaza sa se intample in curand! Si daca ceva iti spune ca asa va fi, atunci nu ignora sentimentul.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 10 semne ca te va cere in casatorie, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

  • […] Daca cu toate astea decizi ca intervetia chirurgicala pe care o doresti este potrivita pentru tine, fa-o cu un an inaintea zilei nuntii tale pentru a putea fi finalizata la timp. Vei mai avea nevoie de aproximativ 3-6 luni pentru a te informa si a vorbi cu mai multi chirurgic in urma luarii deciziei finale. Este nevoie de ata timp pentru ca cei mai multi chirurgic esteticieni buni sunt foarte ocupati. Dupa aceste interval de timp, ar trebui sa iti face rezervarea pentru procedura cu aproximativ 7 luni inaintea nuntii. Astfel vei avea suficient timp pentru recuperare, in special dupa interventiile complexe care necesita sedare sau anestezie. Citeste si despre 10 semne ca te va cere in casatorie. […]

Leave a Comment