10 secrete ale mireselor fericite

Mai jos vei gasi o lista cu cele 10 secrete ale mireselor fericite. Daca urmeaza sa imbraci in curand rochia de mireasa, poate ai inceput sa ai emotii, ori sa te simti stresata din cauza pregatirtilor pentru nunta de care trebuie sa te ocupi. Insa, nu intra in panica. Dupa ce vei afla care sunt acele 10 secrete ale mireselor fericite si lipsite de stres, poti incepe si tu sa faci unele schimbari astfel incat organizarea nuntii, dar si ziua in care vei spune “DA!”, sa fie amintiri placute si nu zile de care sa iti amintesti cu mai putin drag din cauza stresului acumulat. Asadar, sa vedem despre ce este vorba. Afla cum poti sa fii o viitoare mireasa fericita.

teilor.ro

10 secrete ale mireselor fericite

1. Timpul conteaza foarte mult. Asa ca, incearca sa incepi pregatirile pentru nunta cu mai multe luni inainte de eveniment. Astfel vei fi atenta la toate detaliile, nu te vei grabi, nu vei intra in panica, deci nu vei fi stresata nici inainte de nunta, nici in ziua cea mare, in care vei deveni sotia barbatului pe care il iubesti.

2. Stiu cum va fi nunta lor. Tu ce fel de nunta vrei? Nu trebuie sa incepi pregatirile pentru nunta din secunda in care inelul de logodna a ajuns pe degetul tau. Inainte de toate, gandeste-te la ce fel de nunta iti doresti. Noteaza ideile, gandeste-te bine inainte, consulta-te cu logodnicul tau si cu cei dragi si abia apoi poti incepe pregatirile.

3. Lucreaza in echipa. Sunt atat de multe lucruri de facut, atat de multe detalii pe care nu ai cum sa le ignori, incat nu este recomandat sa te ocupi singura de organizarea nuntii. Sigur sunt multe persoane care abia asteapta sa iti dea o mana de ajutor. Asa ca nu ezita sa ceri sfaturi sau ajutor din partea altora. Astfel nu va pica pe umerii tai tot ceea ce tine de pregatirile pentru nunta. Vei fi mai relaxata, mai fericita daca vei face echipa cu cei dragi.

teilor.ro

4. Stiu sa fie apropiate de cei dragi. Inainte de nunta, cand nervii tai sunt intinsi la maxim, poate poti deveni un pic irascibila. Iar cei din jur, inclusiv rudele, te-ar putea evita. Insa, ai grija ce spui si cum te porti cu ceilalti. Dragostea si sprijinul lor vor conta mult si te vor face fericita.

secrete ale mireselor fericite

Shutterstock

5. Colaboreaza cu furnizorii. Asta inseamna ca trebuie sa ai grija sa ii alegi pe cei mai buni si, de asemenea, sa ai o buna colaborare cu ei. Trateaza-i asa cum vrei sa fii si tu tratata si vei vedea cat de bine vor decurge lucrurile.

6. Obiceiurile sanatoase sunt importante. Asa ca ai grija sa ai o alimentatie echilibrata, sa nu pierzi noptile si sa faci miscare cand timpul iti permite. Te vei simti grozav, vei vedea!

7. Sunt organizate. Asta inseamna ca nu au un program haotic, nu fac pregatitrile de nunta fara a avea la indemana liste si modalitati prin care sa tina evidenta tuturor lucrurilor esentiale.

teilor.ro

8. Optimisul este, de asemenea, important. Gandurile pozitive vor atrage dupa ele lucruri pozitive.

9. Increderea in propria persoana. Imediat ce ai luat o decizie, trebuie sa ti-o asumi. Ai incredere in tine si vei vedea ca nu ai cum sa dai gres. Stii care sunt motivele pentru care ai luat acea decizie.

10. Stiu ca pauzele sunt esentiale. Nu trebuie sa te concentrezi numai asupra organizarii nuntii. Din cand in cand, ia o pauza. Vei vedea altfel lucrurile dupa aceea.

Iar la final, inainte de a incheia articolul, te invit si pe pagina StudioBlitz pentu a viziona clipuri artistice de nunta.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment