10 lucruri pe care sa nu le faci cu o noapte inainte de nunta

Toate viitoarele mirese trebuie sa stie care sunt cele 10 lucruri pe care sa nu le faci cu o noapte inainte de nunta. Pentru a te asigura ca totul va fi bine in ziua cea mare, este important sa cunosti cateva reguli ce te vor ghida cu o noapte inainte de ziua cea mare. Astfel nu vei avea parte de situatii neplacute.

10 lucruri pe care sa nu le faci cu o noapte inainte de nunta

1. Nu bea alcool! Este o regula evidenta, insa trebuie subliniat lucrul acesta. Nicio mireasa nu isi doreste ca in ziua nuntii sa fie mahmura. Asa ca, cel mai bine ar fi sa eviti bauturile alcoolice, chiar daca vei avea senzatia ca te va ajuta, te va calma.

2. Nu iti stoarce cosurile! Este, de asemenea, un lucru pe care nu trebuie sa il faci. Sigur nu vrei ca in ziua cea mare sa arati precum o adolescenta care toata ziua sta in fata oglinzii pentru a-si stoarce cosurile. Cel mai bine ar fi sa mergi la dermatolog din timp si sa scapi de acnee in mod corespunzator.

3. Nu iti vopsi parul! Este posibil sa nu arate asa cum iti doresti. Cel mai bine este sa mergi cu ceva timp inainte de nunta la un slaon pentru a-ti schimba look-ul. Un profesionist va sti cum sa te ajute. Asa ca inainte de nunta, mai ales cu o noapte inainte de eveniment, nu incerca sa faci schimbari majore.

4. Nu manca mult! Te vei simti balonata, vei face indigestie, sau cine stie ce se poate intampla. Fix inainte de nunta. Si cum e mai bine sa previi decat sa tratezi, fii atenta la ceea ce consumi cu o noapte inainte de nunta. Cel mai bine ar fi sa optezi pentru o cina usoara.

10 lucruri pe care sa nu le faci cu o noapte inainte de nunta

PHOTOGRAPHER: Lindy Yewen Photography

5. Nu lasa nimic pentru ultima suta de metri. Daca vrei sa te epilezi, sa iti faci manichiura sau pedichiura, sa te bronzezi, nu face totul cu o noapte inainte de nunta. Nu ai de unde sa stii ce poate merge prost. Si sigur nu ai nevoie de astfel de emotii si intamplari in ziua cea mare.

6. Nu face schimbari in ceea ce priveste rutina de infrumusetare. Nu ai de unde sa stii cum te vor afecta acele lucruri. Asa ca nu schimba produsele pe care le folosesti de obicei. Dupa nunta poti testa si altele, dar nu cu putin timp inainte.

7. Nu te culca tarziu! Ai nevoie de somn, trebuie sa fii odihnita. Chiar daca ai emotii, incearca sa te calmezi si vei vedea ca vei reusi si sa adormi. Vei avea nevoie de energie in ziua cea mare. Treebuie sa fii odihnita pentru a face fata provocarilor ce vor urma.

8. Nu face schimbari legate de nunta. Totul trebuia deja sa fie organizat, bine pus la punct. Este momentul sa te odihnesti, sa te relaxezi.

9. Nu te expune la soare cu o zi inainte de nunta! Este posibil ca noaptea sa ai o surpriza neplacuta, mai ales daca nu folosesti o crema cu rolul de a te proteja de soare. Ai mare grija!

10. Cum ramane cu sexul? Nu este nerecomandat, insa daca veti astepta putin, in ziua nuntii (daca nu sunteti prea obositi), va veti bucura mai mult de momentele intime petrecute impreuna.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipurit artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment