10 lucruri pe care sa le stii inainte de casatorie

Poate incepi sa te gandesti serios la casatorie. Este un pas firesc pe care fiecare il face in viata atunci cand se simte pregatit. Pentru a te asigura ca iei o decizie buna in acest sens, iata care sunt cele 10 lucruri pe care sa le stii inainte de casatorie.

teilor.ro

10 lucruri pe care sa le stii inainte de casatorie

1. Unde veti locui? Este bine sa va doriti amandoi acelasi lucru, insa daca observi ca fiecare are anumite asteptari legate de locul in care sa va intemeiati o familie, este indicat sa ajungeti la un numitor comun si, daca intr-adevar va doriti sa va casatoriti si sa intemeiati o familie, atunci cu siguranta va fi necesar sa faceti si compromisuri.

2. Cum va fi casa in care veti locui? Da, ati stabilit unde vei intemeia o familie, insa cum ramane cu casa? Vreti sa locuiti in apartament, la curte? Cum va arata locuinta voastra?

3. Puteti fi realisti? Da, va imaginati cum va arata casa voastra, unde veti locui, insa este posibil ca acele lucruri sa devina realitate? Este posibil sa faceti tot ceea ce va propuneti impreuna? Nu trebuie sa fiti dezamagiti mai tarziu cand veti realiza ca de fapt nu aveti cum sa va permiteti sa va transformati un frumos vis in realtitate. Asa ca cel mai bine este sa fiti realisti si sa va faceti planuri in functie de ceea ce stiti sigur ca va permiteti sa realizati.

teilor.ro

10 lucruri pe care sa le stii inainte de casatorie

Shaadi

4. Va doriti amandoi copii? Daca raspunsul este afirmativ, atunci cati copii v-ar placea sa aveti? Este bine sa discutati in legatura cu acest subiect. Si asta deoarece este posibil ca unul dintre voi sa nu isi doreasca sa devina parinte, in timp ce celalal abia asteapta sa se intample asta. Daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda in aceasta privinta, atunci in mod clar trebuie sa discutati si sa aflati ce este de facut.

5. Cand veti avea copii? Ok, ati stabilit de comun acord ca veti avea copii, insa cand va doriti sa vina pe lume cei mici? Inainte sa impliniti 30 de ani? Sau poate dupa? Este important sa discutati si despre moemntul in care considerati ca este ideal sa deveniti parinti.

6. Cum ramane cu aspectul financiar? Da, asa este, nu este tocmai comod sa discutati despre bani, insa nu trebuie sa fugiti de aceasta discutie. Este bine sa aflati care sunt aspiratiile fiecaruia in aceasta privinta.

7. Ce fel de nunta va doriti? Poate unul vrea un eveniment cu multi invitati, in timp ce celalalt preferta o nunta intima, cu numai cateva persoane. Este bine sa discutati si despre asta pentru a sti ce fel de eveniment veti organiza.

teilor.ro

8. V-ar placea sa calatoriti? Sunt persoane carora nu le-ar placea sa iasa din zona de confort, in timp ce altele abia asteapta sa exploreze, sa vada lumea. Voi in ce categorie va incadrati?

10 lucruri pe care sa le stii inainte de casatorie

ImagesList

9. Ce v-ati dori sa faceti daca ati avea economii considerabile? De asemenea, este bine sa ajungeti la un numitor comun.

10. Cum veti fi peste 10 ani? Ce fel de relatie credeti ca veti avea? Veti avea copii? Unde veti lucra? Este un lucru important despre care este indicat sa discutati.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 10 lucruri pe care sa le stii inainte de casatorie, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa va casatoriti si inca nu ati ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site v-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment