10 lucruri pe care mirii trebuie sa le faca la nunta

Nunta este un eveniment unic si deosebit de care mirii trebuie sa se bucure din plin. Iata care sunt cele 10 lucruri pe care mirii trebuie sa le faca la nunta. Nu ar trebui sa le rateze deoarece le vor oferi multe momente frumoase si amintiri pe masura.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

10 lucruri pe care mirii trebuie sa le faca la nunta

1. Sa rada. La discursuri daca se vor tine, la glumele care se fac, la orice. Este nunta voastra, asa ca nu va sfiiti sa va distrati, sa radeti cu lacrimi si cu riscul ca mireasa sa isi stearga un pic machiajul.

2. Sa taie tortul. Ar fi bine sa nu treaca peste acest obicei. Va fi un moment frumos, special, in care vor fi in centrul atentiei. Iar pozele vor fi pe masura.

3. Sa se distreze. Daca invitatii va vor simti stanjeniti, asa vor fi si ei. Asa ca dansati, poate chiar veti organiza unele jocuri. Faceti orice va trece prin cap pentru ca sigur nu aveti ce sa faceti gresit. Veti vedea ca vi se vor alatura si invitatii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Sa faca ceva special impreuna cu domnisoarele de onoare sau cavalerii de onoare. Mirele si mireasa pot pune la cale unele momente speciale impreuna cu aceste persoane. Poate vor elibera unele baloane care sa se piarda in zare, ori lampioane. Sau puteti face orice altceva va trece prin cap.

lucruri pe care mirii trebuie sa le faca la nunta

Big Bouquet Photography

5. Sa asigure distractia celor mici. Si copiii pot participa la nunta. Insa este bine ca mirii sa le rezerve unele surprize care sa ii tina ocupati. Si, vazand cum reactioneaza cei mici, nu au cum sa nu zambeasca si ei. Pot angaja un magician, pot organiza unele jocuri sau activitati specifice copiilor. De asemenea este important ca cei mici sa fie supravegheati de o persoana responsbaila si amuzanta care sa ii incurajeze pe parinti sa se distreze mai mult si sa nu isi face extrem de multe griji pentru cei mici.

6. Pot avea un cocktail personalizat care sa ii uimeasca pe invitati. Poate fi unul creat de miri, cu ajutor sau fara din partea unui barman cu experienta.

7. Sa manace ceva. Mirii chiar trebuie sa manance in ziua nuntii. Cui i-ar placea sa vada un mire sau o mireasa fara energie? Iar daca mireasa isi face griji in privinta rochiei care ar putea sa devina incomoda dupa ce mananca ceva, atunci este sfatuita sa nu o stranga prea tare. Si problema este rezolvata. Ziua nuntii este solicitanta asa ca este mai mult decat necesar ca mirele si mireasa sa se hraneasca asa cum trebuie in ziua aceea. Se va dansa, se va merge mult, vor fi sedintele foto si video, vor fi emotiile si totul consuma energie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Sa danseze cu parintii. Mirele va dansa cu mama lui, iar mireasa cu tatal ei. Vor fi momente speciale si emotionante asa ca nu uitati de ele.

9. Sa le multumeasca invitatilor pentru prezenta. Incercati sa nu uitati de acest aspect important, chiar daca aveti emotii, sunteti prinsi in magia nuntii. Faceti-va timp si pentru asta.

10. Sa petreaca putin timp numai ei doi. Mirii vor avea nevoie de cateva momente in care sa vorbeasca, sa se incurajeze, sa isi spuna ca se iubesc.

Acestea sunt cele 10 lucruri pe care mirii trebuie sa le faca la nunta. Si inainte de a incheia, va inivt si pe pagina StudioBlitz unde veti gasi clipuri artistice de nunta ce va pot inspira.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment