10 lucruri pe care mirii nu trebuie sa le faca

Articolul acesta include o lista cu 10 lucruri pe care mirii nu trebuie sa le faca. Este important ca cei care urmeaza sa se casatoreasca sa evite astfel de greseli care cu siguranta nu le vor face cinste. Iata, asadar, despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Lista cu 10 lucruri pe care mirii nu trebuie sa le faca

1. Nu posteaza pe retelele sociale imagini cu inelul de logodna pana nu le dau vestea celor apropiati. Sigur ca abia asteptati sa le aratati tuturor ca v-ati logodit, insa ar fi bine sa le dati vestea intai parintilor, rudelor, prietenilor si abia apoi sa postati si pe retelele sociale. Celor dragi le-ar placea sa auda vestea cea mare de la voi, direct.

2. Nu includ prea multe informatii in invitatia de nunta. Numai ce este necesar. In plus, acolo nu se face referire la darul de nunta. Cu siguranta cei ce vor veni la eveniment va vor oferi ceva.

3. Nu lasa invitatii sa astepte prea mult. Da, va fi o pauza intre ceremonia religioasa si petrecere. Insa invitatii se vor simti neglijati si vor simti ca ati uitat de ei daca nu reusiti sa gasiti o solutie asa incat si ei sa isi ocupe timpul in vreme ce voi faceti poze si va pregatiti pentru petrecere.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
lucruri pe care mirii nu trebuie sa le faca

lucruri pe care mirii nu trebuie sa le faca

4. Nu invita la petrecerea burlacilor sau a burlacitelor persoane care nu sunt invitate si la nunta. Nici voua nu v-ar placea sa fiti pusi intr-o astfel de situatie, nu? Poate exista cazuri in care cei ce vin la petrecere nu pot participa la nunta din varii motive, despre care ati discutat, aici este alta poveste. In rest, ar fi indicat ca la petrecere sa vina persoane ce vor veni si la nunta.

5. Nu uita de domnisoarele si cavalerii de onoare. Ei fac un efort financiar sa va fie alaturi, asa ca aratati-le ca apreciati lucrul acesta. Nu ii ignorati in timpul nuntii, oricat de ocupati si emotionati ati fi.

6. Nu fac o masa speciala pentru cei singuri. Nu s-ar simti prea bine, nu, vazand ca sunt asezati la masa dupa un astfel de criteriu? Cel mai bine ar fi sa fie asezati in functie de persoanele pe care le cunosc, de lucruri pe care le au in comun in afara faptului ca nu sunt intr-o relatie.

7. Nu ii obliga pe invitati sa plateasca pentru lucruri care de regula sunt platite de miri sau de parintii lor. Ar fi nepoliticos si cu siguranta nu veti lasa o impresie buna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
lucruri pe care mirii nu trebuie sa le faca

lucruri pe care mirii nu trebuie sa le faca

8. Nu uita sa comande meniu si pentru furnizori. Sa nu uitam ca si fotograful, videograful, DJ-ul si alti furnizori trebuie sa manance, nu pot sta nemancati pana la finalul evenimentului.

9. Nu uita sa ii intampine pe invitati

Este politicos sa faceti asta avand in vedere ca ei investesc bani si timp pentru a fi prezenti la nunta voastra. Aratati-le ca apreciati ceea ce fac pentru voi.

10. Nu asteapta un an ca sa le multumeasca celor ce au participat la nunta. Dupa eveniment, cat mai repede se va face asta.

Si acum, la final, dupa ce am vazut lista cu cele 10 lucruri pe care mirii nu trebuie sa le faca, sa accesam si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment