10 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca niciodata

Nunta fiicei ei este un eveniment important si emotionant pentru orice mama. Evident ca nimeni nu isi doreste ca la nunta fiicei sale sa faca sau sa spuna ceva ce ar putea pune intr-o lumina neplacuta nunta si ar rani-o pe mireasa. Tocmai pentru a evita astfel de momente, iata care sunt cele 10 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca niciodata.

teilor.ro

10 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca niciodata

1. Nu intarzie

Poate din varii motive, unii invitati vor intarzia la nunta. Se poate intampla. Insa mama miresei ar trebui sa faca tot posibilul sa fie la tip la nunta, asa incat sa nu incurce programul stabilit dinainte pentru ziua cea mare.

2. Nu incearca sa fie in centrul atentiei si nu retine fotograful de nunta petru propriul interes

teilor.ro

Sa nu uitam ca este nunta fiicei, nu nunta mamei. De aceea este bine ca mama miresei sa stea departe de “lumina reflectoarelor”, mai ales daca a exagerat cu alcoolul. De asemenea, nu il retine pe fotograf pentru a o fotografia numai pe ea. Cum spuneam, nu e nunta ei.

3. Daca nu s-a implicat in organizarea nuntii, atunci nu va incerca sa schimbe nimic ce tine de eveniment

Parintii mirilor se pot implica financiar in organizarea nuntii, ori pur si simplu dau o mana de ajutor cand vine vorba de organizare. Daca mama miresei nu a facut niciun lucru din cele doua, atunci ar fi bine sa stea departe de incercarile de a schimba, mai ales in ultimul moment, ceva ce are legatura cu evenimentul fiicei sale. Ar crea haos si ar duce la discutii tensionate.

4. Nu se imbata la nunta

teilor.ro

Da, va consuma alcool, insa cu moderatie. Va sarbatori fara a se imbata. Sa nu uitam ca acum toti invitatii au camere video pe telefon.

lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca niciodata

lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca niciodata

5. Nu va purta alb sau o rochie in culoarea rochiei de mireasa

Este evident de ce. Doar sa se gandeasca daca si ei i-ar fi placut ca mama ei sa se imbrace astfel la nunta sa, in trecut.

6. Nu va incerca sa ia decizii legate de domnsioarele de onoare sau de cavalerii de onoare

teilor.ro

Este mama miresei, nu are legatura cu domnisoarele sau cavalerii de onoare, deciziile legate de vestimentatia si roulul lor vor fi luate de miri, nu de parinti. Daca va incerca sa impuna anumite idei sau schimbari, in special in ziua nuntii, atunci lucrurile sigur nu vor fi placute pentru nimeni.

7. Nu va uita ca este un adult

Si se va comporta ca atare. Adica nu se va supara din motive puerile, nu va incerca sa faca lucruri irationale.

8. Nu va spune nimic neplacut despre mire si familia lui

Indifernet de ceea ce simte sau crede in legatura cu mirele si familia lui, nu va spune nimic la nunta. Nu numai ca nu este locul potrivit si cu siguranta nici momentul, nu se stie niciodata cine poate auzi si trasnmite mai departe cele spuse de mama miresei.

9. Nu va flirta cu nimeni

Poate nu mai este casatorita cu tatal miresei sau poate chiar daca etse, i-ar placea sa flirteze totusi cu cineva de la nunta. Un singur cuvant avem de spus depsre asta: “NU!”

10. Nu se va referi la nunta ca fiind “a noastra”

Este nunta lor, a mirilor, nu a mirilor si a parintilor lor.

Acestea sunt cele 10 lucruri pe care mama miresei nu trebuie sa le faca niciodata. Si acum te invit sa accesezi si articolul de aici care te poate ajuta daca esti mama viitoarei mirese.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment