10 lucruri pe care le inveti despre tine cand iti organizezi nunta

Organizarea nuntii este o etapa prin care la un moment dat fiecare femeie va trece. Iar la finalul acesteia, nu numai ca va fi organizata nunta de vis. De asemenea, la finalul pregatirilor pentru nunta, fiecare viitoare mireasa va afla anumite lucruri despre propria persoana. Poate ca nu se asteptau sa descopere la ele anumite trasaturi, anumite aspecte. Afla din randurile de mai jos care sunt cele 10 lucruri pe care le inveti despre tine cand iti organizezi nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

10 lucruri pe care le inveti despre tine cand iti organizezi nunta

1. Chiar conteaza servetelele. Modelul, culoarea, absolut tot ce tine de servetele. Poate pentru invitati acestea sunt detalii carora nu prea le dau atentie, insa pentru tine, viitoarea mireasa, totul conteaza. Chiar si servetelele, desi stii ca acestea vor fi utilizate de invitati numai pentru a sterge de pe fata si de pe maini mancarea delicioasa pe care, bineinteles, ca ai ales-o cu si mai multa grija si atentie la detalii.

2. Iei totul mult prea personal. Ti-a spus o prietena ca nu poate ajunge la petrecerea burlacitelor pentru ca este ziua de nastere a surorii ei? Bineinteles ca te-a cam deranjat lucrul acesta, te gandesti ca sora ei va avea si alte aniversari, pe cand tu te vei casatori o singura data. Da, ai drepatte, este de inteles si punctul tau de vedere. Insa trebuie sa recunosti ca ai luat lucrurile mult prea personal si ai fost mai sensibila in perioada in care ai organizat nunta.

10 lucruri pe care le inveti despre tine cand iti organizezi nunta

Huffington Post

3. Ar fi trebuit sa participi si tu la petrecerea burlacitelor atunci cand unele cunostinte de-ale tale s-au aflat in aceeasi situatie ca tine. Abia acum realizezi cat de important este pentru o femeie intregul proces al organizarii nuntii. Si in general este important tot ceea ce tine de nunta si iti doresti sa iti fie aproape cat mai multe persoane.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine

CITESTE SI: Organizarea nuntii pentru profesori

4. Nu esti chiar atat de indemanatica pe cat credeai. Ai vazut pe internet diferite obiecte facute manual de mirese pentru nunta lor? Decoratiuni care ti-au atras atentia si multe altele. Insa ai realizat ca, de fapt, nu esti la fel de indemanatica precum celelalte femei, iar tie nu iti iese totul asa cum le-a iesit lor. Nu toti avem anumite talente innascute.

5. Realizezi ca te pricepi la anumite lucruri mai bine decat credeai. Poate vei folosi calculatorul sau laptopul pentru a organiza nunta. Vei face acolo liste si vei incerca sa fii cat mai ordonata. Iar atunci iti vei da seama ca stii sa folosesti anumite programe mai bine decat te-ai fi asteptat.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
10 lucruri pe care le inveti despre tine cand iti organizezi nunta

Zappos

6. Vei vorbi cu orele la telefon cu mama ta sau cu prietenele tae. Doar organizezi nunta, deci ai nevoie de sfaturi, de cineva care sa te ajute. Asa ca nici nu vei relaiza cand va trece timpul. Nu mai stii cand ati inceput conversatia, despre ce ati vorbit mai intai, vezi doar ca afara s-a intunecat, tie iti este foame, iar telefonul tau parca mai are un pic si se inroseste dupa atata vreme in care a fost folosit pentru conversatii.

7. Probabil ti-ar fi placut sa faci o nunta mai intima, cu mai putini invitati. Deci mai putina bataie de cap cu organizarea nuntii.

8. Esti un pic sau un pic mai mult confuza in privinta banilor.Parca nu poti intelege cum se vor cheltui sume destul de mari pentru niste flori care se vor ofili imediat. Si, totusi, vei da banii aceia pentru flori, pentru ca nunta este importanta pentru tine.

9. Nu te descurci grozav in situatiile stresante. Vei plange si da, vei ridica si vocea uneori.

10. Iti vei aprecia mai mult familia si prietenii. Asta petru ca ti-au fost aproape in momentele in care ai avut cea mai mare nevoie de ei.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 10 lucruri pe care le inveti despre tine cand iti organizezi nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment