10 lucruri pe care invitatii la nunta la urasc

Mai jos vei gasi o lista cu 10 lucruri pe care invitatii la nunta la urasc. Viitorii miri trebuie sa stie aceste detalii si sa evite sa ii puna pe invitati in situatiile despre care vor afla mai multe din randurile de mai jos.

10 lucruri pe care invitatii la nunta la urasc

1. Sa calatoreasca mult pentru nunta. Si invitatii trebuie sa investeasca bani daca vin la nunta. Este vorba despre tinuta, darul de nunta, iar cheltuielile vor creste daca luam in calcul si calatoria pe care trebuie sa o faca pentru nunta. Asa ca incercati sa luati decizii astfel incat sa ii multumiti si pe invitati.

2. Copiii care plang mult la nunta. Da, este firesc sa planga cei mici, insa cand mergi la nunta este recomandat ca ei sa ramana acasa in grija bunucilor sau a unei persoane de incredere. Nunta este despre si pentru adulti.

3. Rudele care se imbata. Da, nimanui nu ii place sa aiba de-a face cu un om in stare de ebrietate care isi pierde controlul si devine imprevizibil. Asa ca este bine ca, daca stii ca unii invitati la eveniment au probleme cu alcoolul, sa discutati dinainte si sa stabiliti reguli de baza legate de consumul de alcool.

4. Localul intr-o zona neplacuta! Pe varf de munta sau aproape de o gara? Ori intr-un loc in care insectele va dau batai de cap? Mai bie nu! Ganditi-va de doua ori inainte de a alege locatia pentru petrecerea de nunta.

5. Discursuri de nunta foarte lungi. La noi nu sunt foarte populare, dar daca totusi alegeti sa le integrati in cadrul evenimentului, aveti grija sa nu fie unele care sa dureze zeci de minute. Oamenii se vor plictisi, poate chiar vor adormi.

lucruri pe care invitatii la nunta la urasc

TLC

6. Asteptarea. Da, trebuie sa mergeti la sedinta foto! Da, trebuie sa va pregatiti pentru ziua voastra cea mare! Dar faceti asta astfel incat in acel timp invitatii sa nu se plictiseasca.

7. Se asteapta prea mult mancarea. Da, invitatii vor manca si acasa, nu vor veni lihniti la nunta. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa astepte ore intregi intre servirea apritivului si a sarmalelor. Incercati sa limitati timpul de asteptare pentru mancare.

8. Nu acceptati sa vina unii invitati insotititi de alte persoane. Poate este vorba despre un cuplu recent format. Si cei doi vor sa vina impreuna. Daca bugetul va pemrite, poate reusitit sa mai strecurati cateva persoane pe lista invitatilor. Daca nu, atunci explicati-le situatia si ar trebui sa va inteleaga.

9. Sa li se ceara un anumit dar de nunta. Este bine ca invitatii sa va ofere ceea ce isi doresc si mai ales, ceea ce isi permit. Oricum, de regula ei le dau mirilor bani pentru a-i investi asa cum considera ei de cuviinta. Asa ca nu este cazul sa faceti o gafa si sa cereti de la obraz un anumit dar.

10. Cand nunta este intr-o zi de concediu. Da, isi vor face timp pentru eveniment, dar cu siguranta unii dintre invitati ar prefera sa stea pe plaja sau sa mearga la munte si nu sa vina la nunta chiar in zilele de concediu. Dar cum multe nunti au loc vara, cand oamenii isi iau concediu, este cam dificil sa eviti o astfel de situatie.

Si acum, la final, va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta! Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment