10 lucruri pe care fotograful de nunta si-ar dori sa i le spui

A venit momentul sa cauti si un fotograf de nunta! Cumva, il vei alege pe cel pe care il consideri potrivit pentru a documenta evenimentul vostru. Iti doresti sa aveti o colaborare de pe urma careia fiecare sa aiba ceva de castigat. Insa, pentru ca asta sa se intample, trebuie sa existe o buna comunicare intre voi. Iata care sunt cele 10 lucruri pe care fotograful de nunta si-ar dori sa i le spui.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

10 lucruri pe care fotograful de nunta si-ar dori sa i le spui

1. Numele si numerele de telefon ale furnizorilor cu care colaborati. Deisgur, sunt multi fotografi care nu au nevoie de ele, insa altii considera ca ar putea discuta dinainte cu ei, astfel incat la nunta sa existe o buna colaborare, ceea ce va fi bineinteles si in avantajul mirilor.

10 lucruri pe care fotograful de nunta si-ar dori sa i le spui

Image: rarpia/iStock/Getty Images Plus

2. Numele domnisoarelor de onoare, numele cavalerilor de onoare si numele parintilor vostri. Poate ca fotograful nu va retine toate numele, insa se va simti mult mai bine stiind ca cel putin au fost mentionate inainte. Poate fi destul de ciudat cand stie ca numele lui este cunoscut de cei de la nunta, in schimb celorlalti trebuie sa li se adreseze cu „hei, tu!”.

3. Se numara printre invitatii la nunta persoane cu anumite probleme de sanatate? Aceasta informatie poate fi utila pentru fotograf, pentru ca in functie de ea ar putea alege o locatie pentru sedinta foto, astfle incat sa ii avantajeze si pe cei cu probleme.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Exista probleme in familie? Daca, de exmeplu, nu te intelegi bine cu mama ta vitrega, ori parintii tai sunt divortati, atunci este bine ca fotograful sa stie. Da, nu este o poveste despre care iti face placere sa vorbesti, dar nu uita ca el e acolo pentru a susprinde emotii, relatii interumane. Si daca atmosfera va fi tensionata la nunta, asta se va vedea si in poze.

CITESTE SI: De ce este important sa vorbesti cu fotograful si cu videograful inainte de nunta

CITESTE SI: Cum gasesti fotograful pentru nunta?

5. Este ceva ce vrei in mod deosebit sa apara in fotografii? Pe langa momentele importante, poate sunt anumite detalii pe care le vrei in poze.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6. Vor fi surprize pentru invitati? Este bine ca fotograful sa stie dinainte. Asta pentru a nu rata niciun moment. De asemenea, astfel va sti cand sa fie pregatit pentru a surprinde reactiile invitatilor.

7. Este ceva mai special ce ai facut pentru nunta? Poate anumite aranjamente florale facute de tine? Atunci cu siguranta trebuie sa fie fotografiate.

10 lucruri pe care fotograful de nunta si-ar dori sa i le spui

Pabst Photo

8. Cand va manca? Nu uita si lui i se va face foame, asa ca la un moment dat va trebui sa manance. Este bine sa stie dinainte cand poate servi masa, astfel incat sa aiba la el la nevoie o mica gustare pentru ziua aceea.

9. De ce l-ai ales pe el? Da, si pentru ca te-au impresionat pozele din portofoliul lui, dar poate au fost si alte motive. Daca le va sti, atunci ii va fi mai usor sa isi dea seama ce fel de persoane sunteti si ce fel de poze vi s-ar potrivi.

10. Este ceva de care te temi la nunta? Poate ca ai, de exemplu, un prieten care, atunci cand bea alcool, face anumie scene? Este bine ca fotograful sa stie, pentru a fi atent si pentru a nu fi luat prin surprindere.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment