10 lucruri de care ai nevoie cu o noapte inainte de nunta

Afla care sunt cele 10 lucruri de care ai nevoie cu o noapte inainte de nunta. Nimeni nu ti-a spus asta, insa sunt informatii pe care trebuie sa le stii. Iata despre ce este vorba.

10 lucruri de care ai nevoie cu o noapte inainte de nunta

1. O mica farmacie. Dureri de cap? Crampe? Desi nu ti le doresti, este posibil sa te confrunti cu ele in ziua cea mare. Sau poate cineva drag tie. Asa ca este bine sa le ai la indemana pentru orice eventualitate.

2. Mancare. Desi nu este recomandat sa mananci mult cu o nopate inainte de nunta, trebuie totusi sa te hranesti. Iti va fi foame, chiar daca ai senzatia ca emotiile ti-au umplut stomacul si nu mai ai nevoie de hrana. Asa ca nu te infometa cu o noapte inainte de nunta.

3. Pantofi de rezerva. Poate ti se par confortabili pantofii alesi pentru nunta. Dar ar fi indicat sa ai totusi la indemana si o alta pereche de pantofi sau de sandale. Nu stii ce se va intampla in ziua nuntii, avand in vedere ca stai mult in picioare si ca vei dansa mult.

4. Sampon si balsam. Relaxeaza-te inainte de nunta! Fa o baie si spala-ti parul folosind produsele tale preferate. Te vei simti foarte bine dupa aceea. Iar in ziua cea mare, parul tau va arata de milioane.

5. Produsele de infrumusetare. Indiferent daca te vei machia tu sau vei apela la serviciile unui profesionist, este ideal sa ai la indemana produse de infrumusetare. Poate vei avea nevoie de ele pentru a-ti retusa machiajul, ori cineva apropiat va avea nevoie de ele. Asa ca nu uita de acestea.

10 lucruri de care ai nevoie cu o noapte inainte de nunta

The Independent

6. Discuta cu furnizorii. Daca ai unele nelamuriri, temeri, sau sunt anumite detalii de pus la punct, nu ezita sa iei legatura cu furnizorii. In ziua cea mare vei fi linistita stiind ca ati stabilit totul si nu ati lasat nimic la voia intamplarii.

7. Trebuie sa ai bani la indemana. Nu stii niciodata cand vei avea nevoie. Poate vrei sa achiti totul cu cardul de credit, insa unele cheltuieli neprevazute te pot lua prin surprindere. Si este bine sa ai un plan de rezerva in cazul in care se intampla asta. Asa ca, este ideal daca poti avea la indemna ceva bani.

8. Ata si ace de cusut. Daca rochia de mireasa, costumul mirelui, ori vestimentatia cuiva se desprinde, se agata undeva si se rupe, este bine sa stii ce ai de facut. Astfel, cu un kit ce te va ajuta in acest sens, iti va fi mult mai usor sa rezolvi rapid probelemle de acest gen.

9. Roaga pe cineva sa te ajute pentru a tine sub control unele aspecte ce tin de organizare. Astfel stii ca te poti baza pe cineva, o persoana care sa fie cu ochii in patru in fiecare moment in ziua cea mare.

10. Printeaza ceea ce stii ca iti este util. Spre exemplu, discursul de nunta (daca veti tine unul), sau juramintele. In cazul in care uiti ceva din cauza emotiilor, iti vei aminti rapid, dupa ce vei arunca o privire pe foaie.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment