10 lucruri care se schimba dupa casatorie

Poate sunteti proaspat castaoriti, sau poate urmeaza sa faceti in curand acest pas. Indiferent de situatie, este bine sa stiti care sunt acele 10 lucruri care se schimba dupa casatorie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

10 lucruri care se schimba dupa casatorie

1. Numele. Daca vei decide sa iei numele de familie al sotului tau, atunci poate fi derutant uneori. Si pentru tine, si pentru cei care te cunosc. Vei vedea ca este posibil sa primesti in continuare scrisori pe numele vechi.

2. Apelativele. Dupa casatorie vei deveni doamna X. Dupa ce vei spune „DA!”, cu siguranta unele persoane vor incepe sa foloseasca alte apelative atunci cand vor vorbi cu tine.

10 lucruri care se schimba dupa casatorie

10 lucruri care se schimba dupa casatorie

3. Viata sexuala. Nu intra in panica, nu trebuie sa fie schimbari neplacute. Din contra! Dupa casatorie, daca se va schimba ceva in aceasta privinta, atunci unele shcimbari vor fi benefice, placute. Se va crea o legatura mult mai puternica intre voi. Veti incepe sa renuntati la anumite temeri (daca ati avut unele pana atunci). Veti fi mult mai deschisi unul fata de celalalt.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Loialitatea. Dupa ce veti deveni sot si sotie, veti observa ca veti incepe sa percepeti altfel loialitatea. Veti intelege ca trebuie sa fiti mereu acolo unul pentru celalalt, indiferent de situatie.

5. Prioritatile. Dupa casatorie, veti incepe sa aveti alte priotitati. Uneori il veti pune pe celalalt pe primul loc.

6. Situatia financiara. Dupa casatorie vei observa ca este posibil ca banii sa fie cheltuiti altfel de amandoi. Poate veti dori sa va cumparati o casa, o masina, poate va ganditi deja sa va mariti fmailia. Si pentru asta aveti nevoie de bani, evident. De aceea poate veti face economii sau, poate, veti avea nevoie de un anumit imprumut. Indiferent de situatia, aspectul financiar se va schimba cu siguranta. Insa nu este un lucru rau.

CITESTE SI: Esti la a doua casatorie? Iata ce trebuie sa stii

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Mituri despre casatorie

10 lucruri care se schimba dupa casatorie

10 lucruri care se schimba dupa casatorie

7. Secretele. Secrete? Ce secrete? Ei bine, dupa casatorie, este ideal sa fiti sinceri unnul cu celalalt, sa nu va ascundeti nimic. Secretele nu trebuie sa existe intre voi. Poate doar in situatiile in care urmeaza sa va faceti o surpriza unul celuilalt si pentru asta trebuie sa omiteti sa spuneti anumite lucruri.

8. Modul in care comunicati. Daca inainte de nunta te gandeai de o mie de ori inainte de a-i rapsunde la un mesaj, de data aceasta totul vine de la sine. Nu trebuie sa te mai intrebi cum va interpreta, ce ar fi mai bine sa ii scrii si ce nu. Totul va fi natural. Fara sa va complicati.

9. Modul in care va petreceti timpul liber. Daca la inceputul relatiei incercati sa gasiti o modaitate inedita in care sa va petrecti timpul liber imrpeuna, dupa casatorie lucrul acesta se va schimba. Poate veti dori de cele mai multe ori sa stati acasa, sa vizionati un film. Asta nu inseamna ca este ceva gresit. Va puteti bucura de momente deosebite impreuna.

10. Notiunea timpului. Va veti uita in urma, va veti gandi la relatia voastra, la modul in care a evoluat si parca nu va va veni sa credeti ca a trecut atat de mult timp de cand va stiti. Parca ieri v-ati cunoscut pentru prima data.

Si acum, la final, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment