10 intrebari foarte nepoliticoase pe care sa nu i le adresezi unei mirese. Niciodata!

Afla din randurile de mai jos care sunt acele 10 intrebari foarte nepoliticoase pe care sa nu i le adresezi unei mirese. Niciodata! Nicio femeie care urmeaza sa se castaoreasca nu se va simti confortabil daca va fi pusa in situatia de a raspunde unor intrebari extrem de personale si chiar nepoliticoase. Da, arzi de nerabdare sa fli cat mai multe informatii legate de relatia pe care o are viitoarea mireasa cu iubitul ei, vrei sa stii ce planuri au etc., insa incearca sa te abtii. Vei afla tot ceea ce vrei sa stii atunci cand cei doi vor considera ca este momentul sa le dezvaluie si altora informatii personale. Asadar, iata ce sa nu o intrebi niciodata pe mireasa.

teilor.ro

10 intrebari foarte nepoliticoase pe care sa nu i le adresezi unei mirese. Niciodata!

1. “Esti sigura ca este o idee buna sa te casatoresti?” Ei bine, cred ca stii deja raspunsul la aceasta intrebare. Daca nu ar fi sigura, atunci de ce ar face asta? Casatoria este o decizie importanta. Nu este ca si cum ai intreba-o daca este sigura ca vrea sa isi cumpere o anumita pereche de pantofi.

10 intrebari foarte nepoliticoase pe care sa nu i le adresezi unei mirese. Niciodata!

Fungyung

2. “Esti insarcinata?” De ce intrebi asta? Poate crezi ca acesta este singurul sau principalul motiv pentru care oamenii se casatoresc? Ori poate ai senzatia ca s-a ingrasat? Ar fi extrem de nepoliticos sa sugerezi ca a luat in greutate. Asa ca ai mare grija daca iti trece prin cap sa pui o astfel de intrebare.

3. “De ce nu vrei sa iei numele lui de familie?” Este clar o chestiune care ii priveste numai pe ei doi. Daca va dori sa deschida subiectul, mireasa iti va spune motivele ei, fara a fi intrebata. Insa nu este cazul ca tu sa dai nastere unei discutii pe aceasta tema. Mai bine pune intrebari generale, politicoase.

teilor.ro

4. “Cat va costa organizarea nuntii? Cine plateste? Ce buget aveti?” Serios? De cand discutiile despre bani sunt atat de comode? Nu o pune pe viitoarea mireasa intr-o astfel de ipostaza, nu o pune sa raspunda la astfel de intrebari.

CITESTE SI: Buchetul miresei pentru anul 2018. Care sunt florile recomandate?

CITESTE SI: Poate mama miresei sa ii fie si domnisoara de onoare?

5. “Pot sa vin la nunta cu cineva?” Ce scrie pe invitatie? Cui ii este adresata? Daca iti este adresata exclusiv tie, atunci este evident ca ai deja raspunsul. Insa, daca te leaga o relatie de prietenie cu mirii, atunci ai putea sa le adresezi aceasta intrebare.

teilor.ro

6. “Pot fi domnisoara de onoare?” Regula este un pic diferita. Mireasa alege cine va fi domnisoara de onoare. Nu te-a intrebat daca accepti acel rol? Atunci inseamna ca a ales pe altcineva. O vei pune intr-o situatie neplacuta intreband-o asta. Las-o pe ea sa decida, iar daca te vrea in randul domnisoarelor de onoare, atunci nu va ezita sa te intrebe.

7. “Este inelul original? Cat a costat?” Din nou, nepoliticos, deranjant. Poate piatra pretioasa nu este tocmai pretioasa, insa este mai bine sa nu risti adresandu-i intrebarea asta miresei.

10 intrebari foarte nepoliticoase pe care sa nu i le adresezi unei mirese. Niciodata!

Caiaimage/Tom Merton/Getty Images

8. “De ce nu pot veni cu cei mici la nunta?” Scrie pe invitatie ca cei mici nu pot participa la nunta? Atunci exista un motiv pentru asta. Incearca sa respecti regula impusa de miri. Este nunta lor. In plus, daca nu vei merge cu cei mici la eveniment, te vei putea distra mai mult, poti ramane mai mult timp acolo. Lasa-i acasa in grija unei persoane de incredere.

9. “Pot sa-ti vad rochia de mireasa?” Poate vrea sa va surprinda pe toti la nunta cu tinuta ei, asa ca a decis sa nu arate nimanui rochia ei. De ce sa ii strici surpriza?

teilor.ro

10. “Ai putea face nunta in alta zi? Am alte planuri atunci!” Daca fiecare invitat ar face asta, atunci cuplul nu se va casatori prea curand. Gandeste-te ca nu este tocmai usor sa alegi o data pentru nunta, avand in vedere ca trebuie sa tii cont de zilele in care nu se fac nunti, de disponibilitatea localului, a furnizorilor etc. Incearca sa iti eliberezi programul pentru a putea ajunge la nunta. Daca nu se poate, atunci explica-le mirilor care este situatia. Vor intelege.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment