10 fotografii pe care mireasa trebuie sa le aiba in albumul foto. Vorbeste cu fotograful despre ele!

Toate viitoarele mirese trebuie sa stie care sunt acele poze pe care fotograful trebuie sa le faca in timpul evenimentului. Desigur, fotografii stiu care sunt momentele pe care trebuie sa le suprinda la nunta. Cu toate acestea, sunt unele dintre ele mai personale, pe care, poate, le-ar putea omite daca nu i se cere sa le surprinda cu aparatul foto. Iata, asadar, care sunt cele 10 fotografii pe care mireasa trebuie sa le aiba in albumul foto.

Cele 10 fotografii pe care mireasa trebuie sa le aiba in albumul foto

1. Mireasa citeste scrisoarea din partea viitorului sot. Este un moment emotionant, privat, care cu siguranta va transmite emotia pe care viitoarea mireasa o traieste in clipele in care citeste cuvintele frumoase venite din partea barbatului pe care il iubeste. Daca veti face schimb de scrisori in ziua cea mare, atunci vorbeste cu fotograful sa faca poze in acele momente.

2. Invitatiile si meniul de la nunta, precum si programul nuntii. De regula, miresele pastreaza astfel de lucruri insa in timp se pot degrada. Asa ca, daca vrei sa le pastrezi, o fotografie va fi mult mai utila in acest sens. Plus ca acele poze vor completa albumul foto de la nunta.

3. Mirele se pregateste pentru nunta. Este si ziua lui magica, nu numai cea a miresei. Asa ca, sa nu uitam si de mire. Cand imbraca acel costum deosebit, cand incalta pantofii alesi cu grija, cand se pregateste pentru ziua cea mare ar trebui sa fie fotografiat.

4. Drumul spre biserica. Si drumul parcurs dupa ce se pleaca de la biserica, inainte de a deveni sot si sotie in fata lui Dumnezeu, dar si dupa ce s-a intamplat lucrul acesta, emotiile vor fi citite pe chipul vostru. Si peste ani, cand veti vedea fotografiile, veti retrai acele momente speciale.

5. Un moment special trait de mire si mireasa. Poate fi o imbratisare, poate fi un sarut, ori un schimb de priviri. Sunt momente frumoase, intime, incarcate de emotie. Iar pozele facutre in acele clipe nu au cum sa nu transmita emotiile care va incearca. Asa este ca peste ani va va placea sa revedeti imaginile pentru a va intoarce in trecut si pentru a retrai momentele acelea magice?

mireasa

Alex Perry

6. Momentul in care se semneaza certificatul de casatorie. Este momentul in care deveniti oficial sot si sotie. Expresiile voastre precum si ale invitatilor nu au cum sa nu evidentieze trairile interioare. Si ce poate fi mai frumos decat o poza in care sunt transmise cele mai sincere sentimente.

7. Momentul in care radeti in timpul discursurilor. Daca sunt invitati care vor sa tina un discurs, atunci sigur vor exista si unele momente amuzante ce ar trebui sa va aduca zambetul pe buze. Zambet care, bineinteles, trebuie sa fie imortalizat.

8. Bauturile. Daca aveti anumite preferinte in ceea ce priveste bautura servita la nunta, atunci cu siguranta veti dori sa pastrati in albumul foto cateva poze care sa le ilustreze.

9. Verighetele. Este evident ca nu trebuie sa lipseasca o astfel de poza din albumul de nunta.

10. Parintii mirilor. Sigur vor fi incercati de numeroase emotii. Nu ar trebui sa fie ratate de fotograf.

Si acum, la final, dupa ce am aflat care sunt cele 10 fotografii pe care mireasa trebuie sa le aiba in albumul foto, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment