Zodiile cele mai afectate de o despartire

Semnul zodiacal poate spune foarte multe despre noi. Fiecare are propriile trasaturi de caracter si se remarca prin anumite atribute care nu se gasesc la celelalte, sau se gasesc dar in proportii diferite. In ceea ce priveste despartirile, putem spune ca exista unele zodii care trec mai greu prin astfel de momente, pe cand altele nu se lasa afectate. Sa vedem care sunt acele zodii pe care o despartire le afecteaza cel mai mult.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Zodiile cele mai afectate de o despartire

Love Delusions

Zodiile pe care despartirea le afecteaza cel mai mult

Feciara. Ii este greu sa isi arate emotiile, dar asta nu inseamna ca ele nu exista. Si, odata ce se ataseaza de cineva, atunci va incepe sa se teama ca va pierde persoana respectiva. Tocmai de aceea isi impune limite si isi spune ca cel mai bine ar fi sa fie rece si distanta. Mai bine asa, decat sa sufere, considera Fecioara. Asa ca, atunci cand isi permite sa iubeasca si trece printr-o despartire, este unul dintre cele mai dificile momente din viata ei. Il va depasi intr-un final, insa are nevoie de timp si de intelegearea celor din jur. Pentru ca are tendinta de a critica, nu va ezita sa faca lucrul acesta. Se va critica gandindu-se ca, poate, nu a fost asa cum trebuia in relatia respectiva, ca poate poarta o parte din vina pentru deznodamantul nefericit. Va trece si de partea cealalta a baricadei si isi va critica fostul partener de cuplu. Poate pentru ca nici acesta nu a procedat asa cum ar fi trebuit. Va intoarce situatia pe toate partile pana cand, la final, va ajung la concluzia ca astfel de lucruri se intampla si poate asa a fost sa fie. Insa, pana sa ajunga la astfel de ganduri, va traversa o perioada grea. Are nevoie de sustinerea prietenilor si a familiei. Gandul ca ceilali ii sunt aproape o va ajuta. Insa, de asemenea, trebuie sa se ajute singura.

Zodiile cele mai afectate de o despartire

Daily Astrology

Rac. Pentru ca Racul are o natura schimbatoare si trece cu usurinta de la o stare de spirit la alta, o despartire poate fi un lucru tare greu uneori. Daca a pus suflet in relatia aceea, atunci este clar ca va avea nevoie de timp pentru a se vindeca si pentru a o lua de la capat. Intr-o clipa poate sa creada ca ce a fost mai greu a trecut, iar in urmatoarul moment va izbucni in lacrimi. Este destul de greu sa isi dea seama cand este, cu adevarat, vindecat/a dupa o despartire. Va simti ca este in regula abia dupa un timp in care va realiza ca relatia nu era una care sa aduca beneficii cuiva si a fost mai bine ca s-a terminat. Insa, pana atunci, ceilalti trebuie sa aiba rabdare si sa inteleaga ca din cauza lucrurilor prin care trece are o atitudine destul de urata fata de ei. Nu isi poate controla emotiile si, daca se simte trist/a sau mizerabil/a, fara intentie ii poate face si pe ceilalti sa se simta la fel.

Scorpion. O alta zodie pe care despartirea o lasa cu un gust amar. Se implica afectiv in oricare relatie si de aceea in momentul in care aceasta se termina va suferi. Chiar daca stie ca nu este in regula sa sufere atat, tot nu poate trece atat de usor peste un astfel de eveniment. Totusi, nu se plange in fata celorlalti. Se vindeca singur/a. Cantareste avanatejele si dezavanatajele acelei relatii si ale despartirii si ajunge la concluzia ca un sfarsit ii deschide portile catre un alt inceput. Nu ii este teama sa iubeasca din nou, desi stie ca nu orice relatie se termina cu acel „au trait fericiti pana la adanci batraneti”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Mai sus am vazut care sunt zodiile cele mai afectate de o despartire. Si, acum, pentru a ne inveseli dupa subiectul care nu prea ne place, desi toti trecem prin astfel de incercari, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment