Vrei sa fii sotia perfecta? Iata ce trebuie sa faci

V-ati casatorit si va doriti sa va petreceti tot restul vietii impreuna. Insa, parca uneori sunt momente in care simti ca te-ai plafonat. Si nu mai stii ce sa faci, cum sa faci sa fie fie. Sau parca nu iti mai dai interesul la fel de mult ca inainte, crezand ca imediat ce v-ati casatorit, nu trebuie sa mai depui efort pentru ca relatia sa functioneze. Dar lucrurile nu stau chiar asa. Este nevoie de implicare din partea ambilor parteneri pentru ca relatia, casnicia, sa functioneze. Iata ce trebuie sa faci ca sa fii sotia perfecta.

Cum sa fii sotia perfecta

1. Asculta-ti partenerul de viata! Comunicarea este cat se poate de importanta in relatia de cuplu si in general in relatiile interumane. Dialogul va va ajuta sa rezolvati multe probleme, sa treceti peste multe obstacole. Este important sa iti asculti partenerul, sa fii empatica. Si, desigur, si el trebuie sa faca acelasi lucururi in ceea ce te priveste. Important este sa fiti sinceri unul cu celalalt si sa vorbiti despre orice problema apare, despre orice considerati ca va deranjeaza. Numai astfel va veti asigura ca veti trece peste orice problema care exista intre voi.

2. Sinceritatea este foarte importanta. Amandoi sotii trebuie sa fie sinceri unul cu celalalt. Altfel relatia nu are cum sa functuioneze. Nu este recomandat sa iti minti partenerul de cuplu, nici in legatura cu lucrurile marunte. Nu uita ca nici tie nu ti-ar placea sa fii mintita. Asa ca nici tu, la randul tau, nu face asta. Cere-i sfatul,, spune-i ce ai pe suflet, iar daca faci un lucru gresit, explica-i! Va fi alaturi de tine, te va sustine si te va intelege. Si impreuna veti gasi o solutie, indiferent de cat de dificila va fi stuatia. Important este sa fii sincera si sa ii spui orice te nelinisteste, orice lucru ai facut gresit. Vei vedea cat de mult conteaza acea sinceritate.

Vrei sa fii sotia perfecta? Iata ce trebuie sa faci

nouba.com.au

3. Loialitatea este si ea la fel de importanta. Cu siguranta iti doresti ca partenerul tau de cuplu sa fie loial. Asa ca si din partea ta el asteapta acelais lucru. Arata-i inca de la inceput ca se poate baza pe tine, pe lioalitatea ta. Si astfel nu veti avea probleme in timp. Te va iubi si te va aprecia pentru asta si nu numai.

4. Fii tu insati. Este cel mai important. Lasa-l sa te cunoasca asa cum esti tu, cu partile rele si cu cele bune. Fii naturala si nu ascunde nimic. Nu uita ca va veti petrece tot restul vietii impreuna si nu ai cum sa fii altfel decat tu. Altfel nu ai cum sa ai o relatie de lunga durata. Deci nu uita sa fii tu insati, sa nu te temi de faptul ca nu te va placea sau ca te va judeca. Daca te iubeste, atunci nu va face atsfel de lucruri.

Si acum, la final, te invit sa vizionezi si clipuri de nunta relaizate de un videograf profesionist. Le gasesti pe pagina StudioBlitz. Sunt incarcate de emotie si te vor face sa vezi iubire prin ochii tuturor protagonistilor.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment