Vorbesti prea mult despre nunta?

Urmeaza sa te casatoresti si este firesc sa fii entuziasmata. Drept urmare, este posibil sa vorbesti despre marele eveniment de fiecare data cand vei avea ocazia. Si daca la inceput toata lumea te intelege si te asculta cu entuziasm, daca in fiecare zi numai despre asta vei vorbi, atunci ar putea deveni deranjant. Nu ca nu s-ar bucura pentru tine, numai ca ar fi bine sa te interesezi si ce mai fac ceilalti, sa ii asculti si pe ei, sa incerci sa vorbesti si despre altceva. Povestea de mai jos iti va spune mai multe.

Vorbesti prea mult despre nunta?

Nu o stiam de prea mult timp, insa nu a fost nevoie sa fim cele mai bune prietene pentru a afla ca urmeaza sa se casatoreasca. Era entuziasmata si o intelegeam. Urma sa devina sotia barbatului pe care il iubeste. Cine nu s-ar bucura?

Vorbesti prea mult despre nunta

Vorbesti prea mult despre nunta

Organiza nunta, asa ca mi se parea firesc, din nou, sa vorbeasca despre asta. Lumea ei gravita in jurul viitorului eveniment. Si asa se facea ca in fiecare zi vorbea despre nunta. Si, cand ramanea fara subiecte noi legate de nunta, evident, repeta ceea ce ne spusese deja, o data, de doua ori, de trei ori… Si daca la inceput bucuria ei ne dadea si noua o stare de bine si o incurajam sa ne vorbeasca, pentru ca fericirea ei era molipsitoare, mai tarziu nu stiam cum sa o facem sa mai schimbe subiectul. Momentele de bucurie erau cele in care ducea tigara la gura si mai tragea cate un fum. Liniste, in sfarsit! Pentru cateva secunde. Dupa care isi relua ideea. Si nu oricum, ci cu lux de amanunte.

CITESTE SI: Ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta

CITESTE SI: Lucruri pe care sa nu le postezi pe retelele sociale inainte de nunta

Nu spun ca nu ne bucuram pentru ea, numai ca discutiile despre nunta incepusera sa devina obositore. Si a avut grija sa posteze chiar si pe retelele sociale informatii despre marele eveniment.

Da, fiecare persoana se bucura ca urmeaza sa se casatoreasca. Este perfect normal. Insa, din fericire, nu toate viitoarele mirese pe care le-am cunoscut au facut la fel. Unele au inteles ce sunt limitele. Si nu ne-au pus in situatia de a ne dori sa ne donam urechile, pentru a nu mai fi nevoiti sa ascultam de cateva sute de ori pe zi povesti despre viitoarea nunta.

Vorbesti prea mult despre nunta

Vorbesti prea mult despre nunta

Si oricat de mult ai fi incercat sa schimbi subiectul, sa il indrepti intr-o alta directie, cumva, inevitabil, se ajungea tot la nunta. Evident, incercai sa intelegi, iti derulai in minte ultimul film pe care l-ai vazut (bineinteles, fara mirese, pentru ca simteai ca nu mai poti), si incercai sa simulezi atentia de care avea nevoie de ca aer, sa dai din cap in semn ca ai inteles ce iti spune, iar intre timp sa derulezi filmul in minte. Era singura modalitate prin care puteai sa scapi cu viata in urma acelor discutii, sa nu iti doresti sa cazi intr-un somn adanc din care sa te trezesti dupa nunta ei.

Deci, nu e nimic gresit in a vorbi despre viitoarea ta nunta. Toti iti inteleg entuziasmul si participa la fericirea ta. Insa nu uita ca totul are o limita.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment