Semne ca va puteti indrepta catre divort

Bineinteles ca niciun cuplu nu se gandeste la divort si, daca se casatoresc, cei doi isi doresc ca mariajul sa dureze toata viata. Insa, uneori, din nefericire, lucrurile devin complicate, iar divortul poate fi unica solutie. Asta, bineinteles, daca vad ca nici in cazul in care apeleaza la ajutorul unui specialist, lucrurile tot nu par sa se rezolve. Sa vedem care sunt acele semne ca va puteti indrepta catre divort, desi, binienteles, speram sa nu fie cazul.

Semne ca va puteti indrepta catre divort

The Positivity Solution

Cateva semne ca va puteti indrepta catre divort

Vorbiti, dar nu comunicati. Nu trebuie sa vorbiti in fiecare zi despre lucruri serioase, insa daca discutiile voastre se rezuma numai la vreme sau la cine ar trebui sa mearga la cumparaturi, atunci ceva nu este in regula. Specialistii sustin ca nu este un semn bun daca discutiile voastre sunt numai unele superficiale. Astfel, se va ajunge la crearea unei distante intre voi si nu va mai exista acea conexiune esentiala intr-un cuplu. Este posibil ca astfel si afectiunea si atasamentul fata de celalalt sa se diminueze. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care unul dintre soti vorbeste, iar celalalt nu face decat sa asculte. Comunicarea nu se rezuma numai la a vorbi despre tine si pentru tine, ambii soti trebuie sa se implice in discutii. Este bine sa existe o balanta, sa vorbiti si nu numai sa auziti ce spune celalalt, ci si sa acordati atentie si sa intelegeti.

Semne ca va puteti indrepta catre divort

Slope Media Group

Nu va puneti de acord in privinta copiilor. Reprezinta, de asemenea, unul dintre acele semne ca va puteti indrepta catre divort. Este bine sa discutati inainte de nunta daca amandoi va doriti copii, insa chiar si asa se intampla ca opiniile si dorintele celuilalt sa se schimbe in timp. Poate unul dintre voi simte ca un copil va sta in calea carierei, ori pot sa apara diferite motive. Ce este de facut in astfel de cazuri? Specialistii recomanda sa afli de ce nu sunteti pe aceeasi lungime de unda si, de asemenea, sa incerci sa te pui in locul celuilalt si sa intelegi. Sa fii parinte este o provocare chiar si atunci cand ambii soti isi doresc asta, insa situatia se complica si mai mult daca numai unul isi doreste copii, pe cand celalalat ar prefera sa nu faca pasul cel mare.

Semne ca va puteti indrepta catre divort

Pattison Professional Counseling

Petreceti din ce in ce mai putin timp impreuna. Este, de asemenea, unul din acele semne ca va puteti indrepta catre divort. Desigur, nu trebuie sa fiti impreuna 24 de ore din 24, insa este normal sa va doriti ca in timpul liber sa fiti unul langa celalalt. De asemenea, este in regula ca fiecare dintre voi sa se piarda in paginile unei carti, sa navigheze pe internet, in timp ce celalalt este ocupat cu alte activitati, insa daca gasiti diverse lucruri de facut separat numai pentru va evita, atunci este clar ca ceva nu este in regula si trebuie sa luati masuri, poate chiar sa cereti ajutorul unui specialist care va poate ajuta sa aflati care sunt problemele si cum se pot solutiona ele.

Iar acum, sa ne descretim putin fruntile si sa vizitam pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

filmari profesionale bucuresti

filmari profesionale bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment