Semne ca nu trebuie sa te casatoresti

Multe femei viseaza inca din copilarie la momentul in care se vor casatori. Se gandesc la rochia pe care o vor imbraca in ziua marelui eveniment, la barbatul ideal alaturi de care vor pasi spre altar si alaturi de care isi vor petrece viata, intemeind o familie. Cu toate acestea, inainte de a te castaori, trebuie sa fii sigura ca asta este ceea ce iti doresti. Iata care sunt acele semne ca nu trebuie sa te castaoresti.

Semne ca nu trebuie sa te casatoresti

1. Nu mai esti indragostita. Daca sunteti de mai mult timp impreuna, insa a disparut pasiunea dintre voi, iar acum parca sunteti doi prieteni, atunci poate ar trebui sa te gandesti inainte de a face pasul cel mare. Daca nu mai esti indragostita de el, atunci poate nu ar trebui sa te castaoresti. O astfel de situatie te poate face si pe tine nefericita, dar si pe el.

Semne ca nu trebuie sa te casatoresti

Semne ca nu trebuie sa te casatoresti

2. Nu esti sigura ca el este alesul. Daca te intrebi uneori cum ar fi ca un alt barbat sa apara in viata ta si sa iti ofere ceea ce actualul iubit nu iti ofera, atunci poate fi un semn ca nu esti pregatita pentru casatorie. In momentul in care iei o decizie atat de importanta, trebuie sa fii convinsa ca el este barbatul alaturi de care ti-ai putea petrece intreaga viata.

3. Nu aveti stabilitate financiara. Din pacate, dragostea nu este suficienta. Nu degeaba se psune ca dragostea trece prin stomac. Asa ca inainte de a pune bazele unei familii, asigurati-va ca aveti resursele financiare necesare pentru a va intretine. Mai ales daca va doriti si copii.

CITESTE SI: De ce sa te casatoresti

CITESTE SI: Semne ca nu trebuie sa te casatoresti cu el

Semne ca nu trebuie sa te casatoresti

Semne ca nu trebuie sa te casatoresti

4. Mai mult iti doresti sa faci nunta, decat iti doresti casnicia. Asa cum am spus mai sus, sunt multe femei care din copilarie se gandesc la ziua in care se vor casatori. Asa ca gandul la rochia de mireasa desprinsa parca din basme, la barbatul ideal langa care sa intemeieze o familie ar putea reprezenta principalele motive pentru care unele femei aleg sa faca pasul cel mare si sa isi lege viata de un barbat. Insa o astfel de decizie nu trebuie sa se bazeze numai pe aceste de lucruri. Nu uita ca in timp ce nunta dureaza o zi, casnicia dureaza o viata intreaga. Sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile. Nu poti face nunta numai de dragul de a fi mireasa. Trebuie sa fii sigura ca asta este ceea ce iti doresti cu adevarat, iar alaturi de el stii ca vei fi fericita toata viata.

Asadar, trebuie sa fii sigura ca esti pregatita pentru casatorie. Nunta nu trebuie sa aiba loc numai pentru ca vrei sa fii mireasa. Este vorba despre mai mult decat atat. Asa ca si tu si partenerul de viata trebuie sa fiti siguri ca sunteti pregatiti sa faceti pasul cel mare si sa psuneti „DA” in fata lui Dumnezeu si in prezenta oamenilor dragi.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment