Semne ca ea este partenera ideala

Esti indragostit, insa este ea partenera ideala? Stii cum se spune: intai dragostea, apoi casatoria. Iata cum poti sa iti dai seama daca ea este cea cu care te-ai putea casatori.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Semne ca ea este partenera ideala

1. Poti sa fii tu insuti in preajma ei. Poate ai mai avut si alte relatii, insa nu te simteai tu insuti si simteai mereu nevoia sa fii altcineva decat esti in realitate. Ei bine, cu partenera ideala nu se va intampla asta. Vei putea sa fii tu insuti, sa iti arati si partile bune si partile mai putin bune. Iar ea te va accepta asa cum esti.

Semne ca ea este partenera ideala

Trending HD Wallpapers

2. Va respectati chiar si in momentele mai dificile. Toate cuplurile se cearta la un moemnt dat. Iar certurile sunt sanatoase uneori. Insa, daca si in momentele mai dificile, cand va certati si sunteti nervosi, reusiti sa va respectati unul pe celalalt si sa nu il loviti pe celalat acolo unde stiti ca il doare cel mai tare, atunci este un semn ca ea poate fi femeia alaturi de care ti-ai putea petrece intreaga viata.

3. Te incurajeaza, te face sa te simti iubit, apreciat. De asemenea, te incurajeaza sa iti urmezi visurile. Daca partenera de cuplu te face sa te simti astfel, atunci poate ca in curand veti ajunge si la altar.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Credeti in aceleasi lucruri si aveti lucruri in comun. Este important sa existe si unele interese comune. Desigur, nu inseamna ca daca nu veti gasi unele, nu puteti fi imporeuna. Insa in felul acesta va puteti petrece mai mult timp impreuna. Sau ati putea chiar sa gasiti ceva care va place amandurora si astfel sa puteti petrece mai mult timp unul langa altul.

CITESTE SI: Cum iesiti din zona de confort in cuplu

CITESTE SI: 6 experiente care va fac relatia mai puternica

Semne ca ea este partenera ideala

Pinterest

5. Vorbiti despre viitor. Poate ca inca nu va faceti planuri legate de casatorie, poate inca nu vorbiti despe cati copii va doriti. Insa daca ati incpeut sa discutati despre vacante, despre locul in care vi le veti petrece impreuna, poate fi un semn bun. Mai ales daca sunteti la inceputul relatiei, nu veti incepe sa discutati imediat despre cum va arata nunta voastra. Insa faptul ca va faceti planuri pentru viitor este un semn ca ea poate fi partenera ideala.

6. Nu te simti atras de altcineva. Atractia fizica joaca un rol important in relatia de cuplu. Daca ea nu exista, atunci cu siguranta vei intoarce capul pe strada dupa alte femei si te vei imagina impreuna cu ele. Insa daca asta nu se intampla in cazul tau, atunci este un semn ca ea poate fi femeia potrivita pentru tine.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

7. Este aproape perfecta. Evident, nu exista persoana perfecta. Fiecare om are parti bune si parti mai putin bune. Dar daca in ciuda micilor sale imperfectiuni, simti ca poti sa fii tu insuti in preajma ei, simti ca exista acel ceva intre voi, atunci inseamna ca la un moment dat ii poti pune pe deget inelul de logodna.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt acele semne ca ea este partenera ideala, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment