Semne ca ar trebui sa iesi cu el la a doua intalnire

A avut loc prima intalnire, iar acum nu stii sigur daca sa te vezi din nou cu el sau nu? Inainte de a lua o decizie finala, gandeste-te bine la cum a decurs prima intalnire, analizeaza lucrurile si afla raspunsul pentru acea intrebare. Nu uita ca decizia finala numai tie iti apartine si trebuie sa iti asculti instinctul. Insa, inainte de a lua hotararea, poti tine cont de cateva semne ca ar trebui sa iesi cu el la a doua intalnire. Iata ce trebuie sa stii, la ce trebuie sa fii atenta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Semne ca ar trebui sa iesi cu el la a doua intalnire

1. Ai fost emotionata. Prima intalnire nu este tocmai usoara. Ne putem lasa coplesiti de emotii. Mai ales daca il placi, atunci iti doresti sa mai existe si o a doua intalnire, motiv pentru care emotiile pot sa creasca. Te gandesti ca totul trebuie sa fie perfect astfel incat sa va vedeti din nou. Pui presiune pe tine si tocmai de aceea totul devine mai complicat. Iar acelasi lucru poate fi valabil si in cazul lui. Daca ai simtit ca exista acea conexiune intre voi si consideri ca s-ar putea ajunge undeva, atunci de ce sa nu te vezi din nou cu el? Ce ai de pierdut?

Semne ca ar trebui sa iesi cu el la a doua intalnire

Semne ca ar trebui sa iesi cu el la a doua intalnire

2. Ti-a atras atentia si te-a pus pe ganduri. Daca nu te-ar fi interesat deloc, atunci cu siguranta l-ai fi refuzat imediat ce te-ar fi invitat din nou la a doua intalnire. Faptul ca esti in dubii inseamna ca ceva te-a atras la el. Asa ca de ce sa nu accepti din nou invitatia in oras si sa va dati sanasa unul altuia de a va cunoaste mai bine?

3. Te-a respectat. Respectul este foarte important in cuplu si nu numai. In gemeral, relatiile interumane sunt bazate pe respect. Daca ai observat ca nu a intarziat la prima intalnire, te-a tratat frumos, nu te-a intrerupt in timp ce vorbeai, nu s-a jucat pe telefon in timp ce era cu tine, atunci aceste lucruri sunt un semn bun. Inseamna ca ar putea fi el alesul. Asa ca de ce sa nu incercati sa va vedeti din nou, pentru a afla ce simtiti unul in legatura cu celalalt? Dupa prima intalnire poate nu esti convins daca ar trebui sau nu sa continuati. Insa, ca sa nu ai regrete mai tarziu, ai putea sa accepti si a doua intalnire, mai ales daca ceva iti spune ca trebuie sa faci si asta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Ce poti sa discuti la prima intalnire

Semne ca ar trebui sa iesi cu el la a doua intalnire

Semne ca ar trebui sa iesi cu el la a doua intalnire

CITESTE SI: Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

4. Ati avut despre ce sa vorbiti. Comunicarea este importata. Daca la prima intalnire nu au existat momente stanjenitoare de tacere, daca ati avut despre ce sa vorbiti, iar discutia a decurs firesc si te-ai simtit bine in prezenta lui si discutand cu el, atunci este un semn bun. Daca, pe de alta parte, nu s-a aratat interesat de tine si a vorbit mereu numai despre el, atunci inseamna ca egoul lui este mult prea mare.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt acele semne ca nu ar trebui sa iesi cu el la a doua intalnire, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment