Reguli de aur pentru o cerere in casatorie perfecta

Vrei sa o ceri in casatorie pe iubita ta? Cu siguranta te gandesti la modalitatea perfecta in care poti face asta. Mai jos vei gasi cateva reguli de aur pentru o cerere in casatorie perfecta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Reguli de aur pentru o cerere in casatorie perfecta

1. Daca iubita ta a vazut la un moment dat intr-un magazin un inel care i-a placut, atunci, cand vei dori sa o ceri de sotie, mergi acolo si cumpara inelul care a cucerit-o.

2. Ai putea sa ceri aprobarea tatalui ei inainte de a o cere de sotie. Cu siguranta va aprecia gestul tau.

3. Daca vrei sa o ceri de sotie in timpul unei vacante, atunci nu atsepta pana in ultimul moment pentru a face asta. Spre exemplu, nu trebuie sa astepti pana in ziua in care veti pleca de acolo. Veti avea nevoie de timp pentru a face planuri si pentru a va bucura de ceea ce se intampla. Iar in timpul vacantei cu siguranta va fi un moment bun pentru a se intampla asta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Reguli de aur pentru o cerere in casatorie perfecta

Ryan Smith Photography

4. Nu face pasul acesta cand emotiile tale sunt foarte puternice sau cand simti ca pasiunea pune stapanire pe tine. Asta deoarece este o decizie importanta, un pas foarte mare la care trebuie sa te gandesti bine inainte. Nu vrei ca mai tarziu iubita ta sa regrete ca a spus „DA!” si cu siguranta nici tu nu vrei sa te trezesti a doua zi si sa te intrebi daca ai facut bine ceea ce ai facut sau poate era mai bine daca mai asteptai. Regretele dupa logodna nu sunt deloc un lucru bun.

5. Fara prea mult alcool. Poate iti spui ca ai nevoie de curaj pentru a o intreba daca vrea sa fie sotia ta. Cu toate acestea, daca vei intrece masura, nu numai ca este posibil sa nu iti amintesti multe lucruri din acele momente, dar iubitat ta te poate refuza, gandindu-se ca poate faci asta doar pentru ca ai consumat alcool.

6. Daca este o persoana careia nu ii plac surprizele sau nu isi doreste sa fie in centrul atentiei, atunci cu siguranta nu va fi o idee buna daca o vei cere de sotie intr-un loc public, in prezenta mai multor persoane. Poate va spune „DA!”, desi ar dori sa spuna „NU”. De asemenea, vei strica surpriza. Asa ca tine cont de lucrurile care ii plac si care nu ii plac iubitei tale inainte de a o cere de sotie.

CITESTE SI: 5 lucruri pe care sa le faceti dupa logodna

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Cererea in casatorie la nunta

Reguli de aur pentru o cerere in casatorie perfecta

Ritani

7. Pe de alta parte, daca spontaneitatea ii place, atunci cu siguranta cererea in casatorie trebuie sa fie una pe care nu o va uita niciodata.

8. Nu o cere de sotie daca nu iti doresti sa te castaoresti prea curand. Deisgur, daca va logoditi, nu inseamna ca va veti casatori imediat. Organizarea nuntii necesita timp. Insa este bine ca dupa logodna sa stabiliti si data nuntii astfel incat sa incepeti pregatirile. Poate veti astepta cateva luni, un an, poate chiar doi pana la nunta. Ideea este ca trebuie sa te simti pregatit sa mergi si la altar si sa te vezi facand asta.

9. Cererea in casatorie poate fi distractiva. Cum? Simplu! Poti pune la cale un joc, in timpul caruia iubita ta va trebui sa gaseasca anumite indicii astfel incat la final sa ajunga la inelul de logodna.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt acele reguli de aur pentru o cerere in casatorie perfecta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment