Parintii nu vor sa participe la nunta

De obicei, parintii asteapta cu nerabdare nunta copiilor lor. Vor sa vada cum isi intemeiaza o familie si au un viitor asigurat alaturi de persoana iubita. Insa, mai sunt si cazuri in care, din diferite ratiuni, parintii prefera sa nu participe la nunta. Sa vedem care sunt acele scenarii si ce ati putea face in speranta ca i-ati putea convinge sa vi se alature in ziua aceea speciala pentru voi. Parintii nu vor sa participe la nunta? Ce ati putea face voi, mirii, pentru a-i convinge sa va fie alaturi in ziua voastra magica? Sa vedem in randurile de mai jos ce ar putea fi de facut.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Parintii nu vor sa participe la nunta

Inside Weddings

Parintii nu vor sa participe la nunta. Ce este de facut?

Iniante de toate, aflati motivul pentru care nu vor sa va fie alatui in ziua nunii. Stiu ca este un eveniment important pentru voi, asa ca decizia de a nu vi se alatura in ziua aceea este una mult prea radicala. Trebuie sa aiba motive intemeiate pnetru care fac asta. Asa ca este ideal sa le aflati si sa incercati sa ii convingeti sa isi schimbe decizia.

Poate nu sunt de acord sa va casatoriti cu persoana pe care o iubiti. Poate nu considera ca va potriviti, asa ca cel mai bine isi vor exprima dezacordul alegand sa nu participe la nunta. In acest caz, explicati-le ca este decizia voastra, viata voastra si, evident, riscul vostru. Poate ei nu considera ca va potriviti, insa voi va iubiti si de aceea ati decis sa faceti pasul cel mare. Incercati sa ii faceti sa inteleaga ca nu puteti renunta la nunta sau la omul iubit doar pentru ca ei nu sunt de acord. Si, de asemenea, veti continua totul si sperati ca ei isi vor schimba atitudine si vor alege sa fie alaturi de voi. Sa faca asta nu pentru omul cu care va veti castatori, ci pentru copilul lor, care in ziua cea mare si-ar dori parintii aproape.

Parintii nu vor sa participe la nunta

Rachel Joyce Photography

Un alt motiv pentru care parintii nu vor sa participe la nunta ar putea fi lipsa banilor. Din motive financiare, poate considera ca este mai bine sa stea acasa. Poate situatia materiala nu le permite sa achizitioneze cine ste ce vestimentatie, mai ales daca nunta va fi una de lux. Asa ca, daca acesta este motivul, explicati-le ca ii veti ajuta si ca importanta este prezenta lor acolo si nu modul in care sunt imbracati. Va puteti oferi sa ii ajutati sa achizitioneze anumite haine pe care sa le poarte special in ziua cea mare. Nu puteti lasa banii sa va stea in cale. Este mult mai importanta prezenta oamenilor dragi la nunta decat orice altceva. Explicati-le asta, astfel incat sa fiti siguri ca va veti afla pe aceeasi lungime de unda.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Un alt motiv ar putea fi acela ca nu vor fi in tara in ziua nuntii. Asa ca, incercati sa stabiliti data in functie de disponibilitatea parintilor. Sigur se gasesc si alte optiuni pentru ca si parintii sa poata veni la nunta. Si acum, la final, va invit sa vizionati cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment