Parfumul pentru nunta. Ce alegi?

Parfumul este foarte important. Asta pentru ca ofera informatii referioatre la tine, la personalitatea ta. Iar miresele trebuie sa fie atente in momentul in care vor alege parfumul pentru nunta. Care este cel mai potrivit pentru un astfel de eveniment?

Parfumul pentru nunta. Ce alegi?

Ei bine, fiecare mireasa are preferinte diferite in ceea ce priveste parfumul. In functie de persoanlitatea lor, de anumite criterii, isi vor alege si parfumul. Este important, asa cum sunt importante si accesoriile care vor scoate in evideta rochia de mireasa. Si parfumul are rolul sau. Te va face sa te simti mai sigura pe tine, iti va da incredere, te va face sa te simti frumoasa, atragatoare.

Parfumul pentru nunta. Ce alegi?

Parfumul pentru nunta. Ce alegi?

Trebuie sa tii cont de faptul ca o astfel de decizie nu se ia in graba. Decat daca ai un parfum preferat pe care il folosesti de mult timp. Si stii sigur ca acela este unicul care ti se potriveste. Insa, daca vrei sa incerci ceva diferit avand in vedere ca nunta nu este un eveniment oarecare, atunci fii sigura ca vei avea timpul necesar pentru a gasi ceea ce iti dorestiu si in egala masura ceea ce ti se potriveste. Ai grija ca parfumul sa fie unul care sa persiste. Sigur nu vei dori ca dupa cateva minute sa dispara mirosul acestuia.

Pretul este un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand alegi parfumul pe care il vei folosi in ziua cea mare. Daca vrei unul care sa persiste, daca vrei sa fie ceva special, atunci poate vei fi nevoita sa scoti din buzunar mai multi bani. Insa, partea buna este ca nu il vei folosi numai in ziua nuntii, ci si mult timp dupa aceea. Si, cu siguranta, de fiecare data cand il vei purta, iti vei aminti de momentele deosebite de care ai avut parte in ziua in care te-ai casatorit.

CITESTE SI: Machiajul miresei cu ochi verzi

CITESTE SI: Este sau nu este bine ca mireasa sa se machieze singura?

Parfumul pentru nunta. Ce alegi?

Parfumul pentru nunta. Ce alegi?

Ai grija sa testezi parfumurile care iti atrag atentia. Fa-ti timp pentru a te opri asupra fiecaruia in parte. Compara-le, testeaza-le asa incat la final, cand vei lua decizia, sa fii ferm convinsa ca un alt produs mai bun nu aveai cum sa alegi.

Si nu numai parfumul miresie trebuie ales cu grija, ci si cel al mirelui. Si in acest caz trebuie sa se respecte cateva reguli simple, aceleasi care se aplica si in cazul miresei. Ati putea alege impreuna parfumurile, sau separat, avand in vedere ca fiecare persoan are gusturi diferite. Asigurati-va, insa, ca alegeti ceva ce va fi si pe placul mirelui sau miresei. Asta pentru ca veti petrece mult timp impreuna, unul langa celalalt, si cu siguranta nu vreti sa strambati nasul sau sa va tineti respiratia atunci cand veti simti mirosul parfumului ales de partenerul d viata.

Mergeti la mai multe parfumerii, cereti sfatul prietenilor. Nu este o decizie exagerat de grea, atata vreme cat stii exact ceea ce cauti. Insa, daca vrei sa experimentezi, sa incerci ceva inedit, atunci este bine sa fiti atenti la alegerile pe care le faceti. Iar acum, la final, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment